Sayfa 321/556 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by uvy Yazıyı Oku
    Bugün hesabımı müsait hale getirerek aracı kurumuma bedelliye katılmak istediğimi ilettim. Perşembe günü ogleden sonra ruchanlarim asıl hisseye dönüşecek. Elimdeki hisselerden gelen ruchanlara ek Rüçhan alımımda olmuştu bugün.

AL SAT TUT YTD
    perşembe dönüşeceğini sanmıyorum birleşmeyi beklemen lazım

2.  Alıntı Originally Posted by uvy Yazıyı Oku
    Bugün hesabımı müsait hale getirerek aracı kurumuma bedelliye katılmak istediğimi ilettim. Perşembe günü ogleden sonra ruchanlarim asıl hisseye dönüşecek. Elimdeki hisselerden gelen ruchanlara ek Rüçhan alımımda olmuştu bugün.

AL SAT TUT YTD
    Hangi fiyattan hisseye donusecek ?

3. Yaw arkadaş burdada çok acemi yatırımcı var. Bugün bile bölünmeden gelen rüchanınızı ana hisseye çevirebilirsiniz. Tahtadan rüchan alırsanız onu da t+1 de ana hisseye çevirebilirsiniz. 15 gün süre var 15 gün içerisinde çevirebilirsiniz.

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

4. Herkes farkli bir sey soyluyor ne guzel

5.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Yanlışınız var. Aracı kurumu aradım teyit ettirdim rüçhan alıp rüçhan başı 1,95 TL ödeyerek ana hisseye dönüştürebiliyorsunuz.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Teşekkürler sn monaroza, bahsettiğim rüchan alıp bedelli ücretini yatırmadan hisse sahibi olunamayacağıydı. Ama yine de ana hissenin olması gerektiğini biliyordum yıllardır
    Bayram namazı gibi yılda 2 kere olsa birisi tarif eder öncesinde. En son katıldığım bedelliyi hatırlamadım bile.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    neyse oncelikli olarak su a1 capital olayindan kurtulduk hem ruchan hem asil hissede

adam deli zarar yazarak satti

bunu bir koseye not etmistir mutlaka

yarin epey bir sadelesme olur zira bugun her iki tarafta epey karisik islemlere sahne oldu

7.  Alıntı Originally Posted by udem Yazıyı Oku
    Dostum oyle oluyor dogru soyluyorsun da bu bedelli olayi 08.12 tarihine kadar devam ediyor. O gun seans sonu kapandigi fiyat onemli degil mi orda ? Su an karli gozukuyor ama ayin 8 inde oyle bir noktya gelecek ki keske almasam diyeceksiniz.
    Asıl hisse fiyatı çok mu düşecek demek istiyorsunuz?
    BUnu neye dayanarak söylüyorsunuz ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    kuponlara anlamsiz bir baski kuruldu !

hayretle izledim acikcasi

bizim gibi bilancoyu bekleyenler acisindan sorun yok ama ne enteresan isler donuyor

Sayfa 321/556 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •