Yurt dışı işlem mi dedi müdür youtubeda? Bu harika bir haber. Dolar bazlı komisyon geliri demektir
Yurt dışı işlem mi dedi müdür youtubeda? Bu harika bir haber. Dolar bazlı komisyon geliri demektir
14 Aralık'a kadar müsaade sana, o günle beraber bir şeylere başlamış olman lazım.
Hakkaten artık şöyle komisyon geliri var yok bilmem bedelli parasını hemen kullanacak gibi zarar edeni iyice çığırindan çıkaracak yazılar yazmamanızı umuyorum siz ovdukce çaktı info
Hergün ortalama %3 aşağı yapıyor ama nereye kadar şirket mi battı.. Yokk..
Bu bedelli şirketin bilançosuna olumsuz etki mi yapacak.. Yokk.. Aksine pozitif katkısı olacak...
Şirketin değeri aşırımı pahalı gelen çeyrelik karlara gelecekte umut vadettiği için bence pahalı değil..
Ben bu şirkete güvendiğim için beklemeye devam ediyorum..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana hisseyi satıp rüçhan alanlar ana hisseyi baskılıyor, dün 5.9-6.5 arası rüçhan alanlar da bugün 6.8-7.2 arası boşaltıp rüçhanı baskıladı.. Yarın durum dengelenir, bugünde hacimler çok iyi ve payımız daha iyi..
12.30 itibariyle 1.8 milyar hacim 4.6 pay
ruchan alanlari da info'daki arkaslar haydi diyor bilmemneyiniz yetiyorsa alin baabindan baskiliyorlar
yoksa bedelli hikayesine gelenlerin cogunu optuler ve epey bir dokulme oldu kisa vadecilerde, onlarin mallarini aldilar stoklarina eklediler yani
cok kalmadi zaten bugunu saymazsaniz onumuzdeki carsamba ruchan kapaniyor. o gun de son gun oldugu icin islem atagi icin gelen giden olmaz. persembe cuma pazartesi sali 4 seans gunu daha turbulans olur. sonrasinda bir denge olusur
yatirimcilar kalmis kisa vadeciler gitmis olur
Yer İmleri