-
Bunda da kötü bilanço
Patron beklediğimizin hiçbirini 2nci çeyrekte de göstermemiş
Bi 3 ay daha bekle diyor
Eyvallah
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
-
Bilançolarda ayak oyunları çok olur,muhasebe kayıtlarında alınan malları gider gösterirler bilançodan düşürürler,yani kısaca oyun çoktur...zamanında 30 falan olacak diyenler patronun adamları gibi sanırım,ben 1 dolar olsun fiatı razıydım demiştim,bugün 13.28 gösterdi bilançonun düşük gelmesiylen
-
(*) Grup, Moldova Cumhuriyeti’nin en büyük özel hastanesi, Medpark International Hospital ile 16 Aralık.2020 tarihinde 300.000 ABD $ değerinde HBYS Kullanım Lisansı Sözleşmesi, 28 Temmuz 2021 tarihinde ise Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. ile “KKTC Sağlık Bilgi Sistemi Projesi Hizmet Temini†sözleşmesini toplam 3.090.000 ABD $ bedel ile imzalamıştır. Söz konusu sözleşmeler kapsamında HBYS Kullanım Lisans bedelleri önümüzdeki 24 ay ile 36 ay arasında gerçekleşecek olup, henüz ertelenmiş gelir olarak muhasebeleştirilmiştir (Not 10).
(*) Grup, Katar Devleti’nde HBYS Kullanım Lisansı Sözleşmesi, 03 Mayıs 2021 tarihinde toplam 600.000 ABD $ bedel ile imzalamıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında HBYS Kullanım Lisans bedelleri 2022 yılı içerisinde gerçekleşecek olup, 2022 Haziran ayı itibarıyla ertelenmiş gelir olarak muhasebeleştirilmiştir.
Bunda da 2 yılı devirdim
Gerekirse bir 2 yıl daha deviririm Allah ömür verirse
Ama tahtadaki it çakal sürüsünü yalnız bırakmam
Bize malı Taşıtsınlar bakalım biraz daha
Vardır bunda da bir hayır
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
-
Yukarı hamle beklerken,borsanın sert düzeltme bahanesiylen 13 sınırına kadar çektiler,resmen ayıp,15.50 göster 15 altına hiç inme,peşinden 13
...neyse alttan toplananlar şu an postalanıyor tahtacıda topluyor,14 üstüne atmadan gram satmam
...ytd.
-
Maşallah iyi gidiyor 14'e az kaldı,şu sıralar 13.80.
-
Butun hisselerin bilancolari yuzde 200/300 artida bizimki ise sasirtti ytd
-
Yine geldi kürkçü dükkanına,yani başa sardı,13.88 olduğunda umutlanmıştık,olmadı,çok az göndermiştim o cıvarlardan,çoğunu gönderseydik 13.30 cıvarı toplardık şimdi,ne yapalım 14 üstüne atar hesabındaydık
-
Dansöz yine kıvırıyor 13.11 gösterdi bugün,bakalım onun altına inip dünkü hareketi yapacakmı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri