Sayfa 321/501 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. inşallah 3-4 olur kerem salmadı aşağı ama aşağıda benim gibi akbaba gibi bekleyenler var hayırlısı iyi akşamlar

2.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    inşallah 3-4 olur kerem salmadı aşağı ama aşağıda benim gibi akbaba gibi bekleyenler var hayırlısı iyi akşamlar
    Böyle psikopat spegimiz varken merak etme aşağıdan yine alım fırsatı verir. Galip bu tahtayı kimlere emanet etmişse artık ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor. Allah a emanet gidiyoruz bakalım sonu ne olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    inşallah 3-4 olur kerem salmadı aşağı ama aşağıda benim gibi akbaba gibi bekleyenler var hayırlısı iyi akşamlar
    2.10'dan ne kadar verdin sayın eğitimci ? Bir ara dolu dolu satış oldu sen miydin yoksa ?

4.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    2.10'dan ne kadar verdin sayın eğitimci ? Bir ara dolu dolu satış oldu sen miydin yoksa ?
    Ancak 5 bini vermiştir. 40-50 bin lotu ky öyle tek fiyattan veremez. 2, 10 dan bir başlarsın verene kadar 2 nin altına indirirler. Tabi bu dediğim brütten çıktıktan sonra biraz değişebilir. Ytd

5. toplamda 20 li rakamlar diyebilirim kusuratı var ama tam rakam ayıp olur alış kademesi dolu olunca verdim zira başka zaman versem baya aşağı salardı ve benim kar zararı yazmamam sebep olurdu mesele ben değilim zaten şu av avtura geçtim sanki mepet artışı birazda metro malı çıkmak içindi gibi ama sırayla ise sırada avtur avgyo ve atlas var vangd soru işareti saygılar bol kazançlar

6. Helâl olsun speğe hepimizi suspus etti. Artık sesimiz soluğumuz çıkmaz oldu. Sen neymişsin be arkadaş ya. Hiçbirimiz ne yapmaya çalıştığını anlamıyoruz bu yüzden yorum da yapamıyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Helâl olsun speğe hepimizi suspus etti. Artık sesimiz soluğumuz çıkmaz oldu. Sen neymişsin be arkadaş ya. Hiçbirimiz ne yapmaya çalıştığını anlamıyoruz bu yüzden yorum da yapamıyoruz.
    Terazi kardeş ben seni hisseyi terkettin zannettim yahu. Bence en iyisi susup beklemek brütten çıktığı gün buralara tepeden bakacağız gibi.

8. ..... yani

Sayfa 321/501 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •