Iyi Dinleyin
Makarnacılar!
https://x.com/atammiz9876/status/195...466335028?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Iyi Dinleyin
Makarnacılar!
https://x.com/atammiz9876/status/195...466335028?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
İnternet başka bir şey ya… arşiv unutmaz ama bizim dedeler unutuyor. Ver mehteri ver!!!!!!
Ona buna fetoşçu diyen akademici borsa tenekesi acil yorum lazım… devlet aklı falan deme sorunu komisyona havale etme gibi olmasın. Bir de diplomayı nasıl aldığını hele bir göster de bakalım gerçek mi değil mi? Şüpheler oluşmuyor değil. Beş kilo balcı padişah torunu bile bu tedrisattan geçmiş. İngiliz Muhipleri cemiyeti kendi kraliyet bireylerini de incelemeye almış ne olur ne olmaz diye…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BIR ÇOCUĞUN GÜLÜŞÜNDE
Seni bir çocuğun gülüşünde buldum
Ayakları çizmesiz üstü başı çamur içinde
Yıkıntıların çadırların arasında koşup oynayan
Yaşamla yıldızı barışmamış da kendisi hep barışık
Kâr nedir zarar nedir saymayı daha öğrenmemiş
Dağıldı bendeki tasa korku hüzün
Ne geçmiş kaldı içimde ne gelecek ne bugün
Ben de bıraktım sana kendimi bütün
Bana ne gönderdiysen kucakladım sevdim
Hesapsızca yaşadım sevinci de acıyı da
Dedim sadece sevgin her şey hâline gelebilir
Dedim sadece sen kâfi gelirsin bana
Bir çocuk kadar memnun oldum
Yaşadığıma
bu mesele diploma meselesi değil.. !!!
işin tuhafı.. e-imzayı kopyalanabilir hale getirmişler.
mit in sitesine gir.. kimlik bilglerinin tümünü indir falan basit işler.
vay yavrum..
2010 dan beri diploma alan var.
mit uyumuş... jandarma uyumuş... devlet uyumuş... yök uyumuş... üniler uyumuş...
ben böyle sistemli uyuma işlemini.. 15 temmuzda görmüştüm.
yarın reyiz valla bende eniştem den öğrendim bu diploma işini derse kim şaşırır.
e imza ile.. şirketin varsa yarın şirketin el bile değiştirebilir...
şu saatten sonra kimse dolarını parasını bilmem neyini tr de tutmaz dayucuğum.
![]()
Keske Yalova kaymakamı olsalardı. Kim ziker Yalova kaymakamını… bunları besledik hep beraber, bunlara çocukları verdik eğitsinler diye… sittiriboktan bir ders için vasat bir öğrenci olarak benim üniversitemin kütüphanesinde kaynak yok diye İstanbul dan, ODTÜ ye gidip baktığımı bilirim. Gerçi orada da yoktu aluminyum. Çok kızgınım gerizekalıya anlatır gibi anlatıyoruz ama yine anlamıyor tenekeler
Patron başka bir ülkede yaşayıp Türkiye ye bakıp oh olsun diyecek durumumuz yok. Aynı toplumdayız beraber yaşıyoruz, mutluluk ta çile beraber çekiliyor. Bizim üst kuşak, bizim kuşak ve alt kuşak( özellikle belli olan kuşak) ölecek ki belki z ve alfa kuşağı düzeltir diyeceğim ama siyaset dünyası aynı aluminyum. Nasıl olacak bilmiyorum ama olacak onu biliyorum
Güncel hali için https://istatistik.yok.gov.tr/Yükseköğretimde yeni istatistikler belirlendi. 2022-2023 Öğretim Yılı Yükseköğretim İstatistiklerine göre, Türkiye`deki 208 yükseköğretim kurumunda 6.950.142 öğrenci, 184.566 öğretim elemanı bulunuyor. Öğretim elemanlarının 36.470'i profesör olarak görev yapıyor.
![]()
Yer İmleri