Sayfa 322/964 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Neyse bugun de cok gaza geldim yeter ama bunlara inanarak girdim kagida ve suana kadar bekledigim gibi gecti

Yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir olamaz da.

2. Bakin simdi diger tarafta doktorcugum cancagazim olmus gelmis arkadaslar soyledi...

Arkadas sormus hani blokeler cozulmemeusti diye... Neymis dalga geciyormus. Yav sen burada cozulmedi milleti kandiriyorsun diye beddualar etmedin mi??? Yav karakter meselesi...

Doktorcugum bir de hangi davada var demis Doktorum ismim "y" ile basladigi icin ikinci sayfadadir.. Ya insan fesih davasinda ve gk davasinda frecell yok der mi??? Bu kadar yalan soylenir mi? Ya da hala acaba buna inanan var midir??

Doktorum listeye duzgun bak ha bakamiyorsan bak cocukca diyeceksin yine ama iddiaya girelim. Ben gk ve fesih davasinda varim hatta en onde ben gittim...

Doktorum yalanlarla, carpitmalarla bu is yurumez rumuzda degistirsen 2 dakika sonra kendini belli ediyorsun...

Hayirdir bizi patron yalakasi diye itham etmis. Yav patron adami suc duyurusunda bulunur mu? Fesih davasi acar mi? Gk davasi acar mi? Saga sola onlarca sikayet dilekcesi gonderir mi?

Simdi elinde hisse yok , kendi hissenin tahtasi kapanmis ama sen mesaini burada harciyorsun hayirdir senin amacin ne???

Fesihte iyi darbe vuruldu sesi sizden geliyor. Bosa cabaliyorsunuz... Yakinda daha da guclenecegiz... Anlamissindir, ugrasmayin bosuna ters tepiyor... Selam soyle agana da...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. Borsa da alım satım yapan herkes bilir ki istenirse bilanço iyi gelir, istenirse kötü gelir.
    Bakalım z.t. nin niyeti ne yönde olacak. Fesih davasına katılan arkadaşlara saygım sonsuz.
    Herkes kendi yolunda ilerliyor. Bakış açışı. Kimi zorlayalım der, kimi bekleyelim görelim der.
    En güzeli mevlam neylerse güzel eyler.

4. İyi polis kötü polis. Tutakla beni hakim bey. Ne vereyim abime çek bir kelle paça sarmısak bol olsun. 3 lira fazla olsun kırmızı olsun. @volbor beni diskoya götür frecek hocayı da davet et ama

5.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Borsa da alım satım yapan herkes bilir ki istenirse bilanço iyi gelir, istenirse kötü gelir.
    Bakalım z.t. nin niyeti ne yönde olacak. Fesih davasına katılan arkadaşlara saygım sonsuz.
    Herkes kendi yolunda ilerliyor. Bakış açışı. Kimi zorlayalım der, kimi bekleyelim görelim der.
    En güzeli mevlam neylerse güzel eyler.
    Teşekkürler...

6. kaç para ulan söyle kaç para bir ...........? tutukla beni komserim, susma hakkımı kullanıyorum hakim bey,beni zindana attırın prangalar vurun

7. Alıntıyı beceremedim. Ama anlaşıldı herhalde. Doktor blokeyi spk çözmez dedi. Gördük ki çözülmüş.
    İnşallah sırada volbor var.

8.  Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    Teşekkürler...
    Ben teşekkür ederim. Hepimizin amacı yıllarca bekleyen ky nin hakkını nasiplenmesi.
    Kimine az kimine çok.

Sayfa 322/964 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •