Sayfa 322/690 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Böyle kötü bir günde ESEM + %15,38 PRİM İLE ÇOK DİKKATÇEKTİ. İyi bir pazarlama taktiği. Forum şenlenecek gibi. Her zaman dediğimiz gibi ÇOK DİKKATLİ OLUN. ESEM adamı yer bitirir..

2. Merak edip sayfamızı okuyup ne olup bittiğini anlamaya çalışan arkadaşlar, ESEM almak rulete herhangi bir numaraya para basmak ile eş. O yüzden sadece okuyun ve asla aklınızdan kesinlikle geçirmeyin. Bizden söylemesi..ytd..

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Merak edip sayfamızı okuyup ne olup bittiğini anlamaya çalışan arkadaşlar, ESEM almak rulete herhangi bir numaraya para basmak ile eş. O yüzden sadece okuyun ve asla aklınızdan kesinlikle geçirmeyin. Bizden söylemesi..ytd..
    Varsa nasiplerinde çorba içerler.Bizim gibi 4 den alıp 6 yıl kahrını çekip,birde bu hisse yüzünden kahırlanmak,aile saadetini yitirmek,sağlığını kaybetmek,kaçan hisselere üzülmek her babayiğidin harcı değildir...
    .................................................. .................................................. ...........artık buraları zihnimizden dolduralım.Edebim müsaade etmiyor,sevgili canınıkurtaran,sendikacı,spk ve mahsun için....
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

4. mahsum da sendikacıdan aldı malları zaten ...

5. M.Ö bu hisseleri alırken ne hayaller kurmuştur. Sendika satışları ile zaten anamızı ağlattılar. İşin saçma tarafı Sendika yukarılardan değil aşağılardan peşkeş çekti işçinin parasını..

50 yi gösteriyor....

7. Bakalım ne süpriz yapacak bizim ki?

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bakalım ne süpriz yapacak bizim ki?
    1-Elektropakı 40 milyon liraya kendi alacakmış...
    2.Hisse başına 2 lira verip ,borsadan def olacakmış
    3.Bizi be.....ye devam edecekmiş.

Sayfa 322/690 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •