Bu günün kaybedeniyim anele satış yapmak zorundayım yazınca adi spek aşağı bastı , şimdi toparlıyor, keza hedef te öyle , fena oyuna geldim...
Bu günün kaybedeniyim anele satış yapmak zorundayım yazınca adi spek aşağı bastı , şimdi toparlıyor, keza hedef te öyle , fena oyuna geldim...
benim sermayimin yarısı silverlinededir...diğer yarısı da gentaşta idi oradan çıkardım durdoya koydum...şu anda silverline ve durdo resmen ölüleri oynuyorlar...onlarda tık yok...umuyorum ki bilanço vakitlerinde şahlanırılar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
çok yüsek kar açıkladı öz sermaye yi ikiye katlamış , kar 9 aylık 4mn. civarıydı ,yıllık 35mn.küsür geldi , yalnız bilanço oyunu.Aldıktan sonra baktım net karı görünce direk atladım....
EN AZINDAN BUGÜN YUKARI ÇEKERLER , BENDE ANELE YE ANELE KATARIM DİYE ALDIM , DURUM ORTADA
SILVR ' da tek sıkıntı pay satışı dostum , o bitince çok güzel yerlere gider ,sadece sabredeceğiz .3 yıl içinde 1 milyar tl ciroyu hedefleyen firmanın 80 mn. piyasa değerinde durması imkansız,ama ben alınca hisseler imkansızı başarıyorlar
Son düzenleme : kitapci0; 18-01-2018 saat: 17:09.
valla borsamız artık bir kumar masasını andırmaya başladı...ne temel analiz nede teknik analiz işe yarıyor...kazanmak artık çok zorlaşmış....talebi olan hisselerde alış ve satış yerlerini iyi tahmin edebiliyorum...iki üç hafta önce gerelde 4,17 alış 5,58 satış yapmıştım...son olarak da albarakada 1,50 alış 1,61 satış yapmıştım...temelini tam olarak bilmediğim hisselerde daha çok kazanıyorum...iki aydır gentaşta sermayemin yarısı ile takılıyordum emin olun hiç bir kar yapmadım....
ama en risksiz hisseler temel iyi olan hisselerdir..bir de bilanço vakitlerinde şansımıza iyi bir kar getirirlerse çok güzel çıkma potansiyelleri oluyor...kront ,logo,egeen ,banvit ,sasa gibi güzel örnekler var....bilançolarda bir oyun olmazsa silverline,durdo ve gentaşta da bu tür çıkışlar bekliyorum...şansımıza gentaş ve silverline de satış olayları ortaya çıktı...durdo da ise hisse çok sığ...alsan alamıyorsun ,satsan satamıyorsun...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
hisselerde patronların niyeti de gerçekten çok önemli...kötü patron hissenin önünü hep tıkıyor...iyi hisselerin bir de iyi patronu olmalı...yoksa kazanmak gerçekten de çok zor...temeline güveniyorsunuz bir de bakıyorsunuz ki gelen bilançoyu çok berbat gönderiyor..o kızgınlıkla herkse zararına satıyor...patron o şekilde yukarısan satıp aşağıdan yerine koyabiliyor...patronun gözü ky nın cebinde olmamalı...delikanlı ,dürüst olmalı...ama böyle patron da çok az...
Yer İmleri