Efesin dagıttığı temettü tuborgu satın alır..
Efesin dagıttığı temettü tuborgu satın alır..
Tubork pd 5 milyar kar dağıtması olumlu ama her sene kar yapması şartıyla son 4 senede 2019 kar yapmış oda ccola ağırlıklı üstüne İstanbul fabrika satışı gibi 871 milyon faaliyet dışı gelirden açıklanmış şirket temettü dağıttıktan sonra oluşacak işletme sermaye açığını kredi ile kapatıp faiz ödeyecek vs bunun nesi olumlu parada aghol yerli oto sermayesine gidecek vs
Beyler bosa tartışıyorsunuz
Tubor pd dd 3.74
F /kar 12.22
Efes pd dd 1.16
Fiyat karlilik 12.21
Bu ne demek karlilik ayni ama tuborg efese göre 3 kat pahali. Bu durumda efes en az 70tl olmalı
İsteyen gitsin tuborg alsin efes her türlü gömer bizim de bomanti miz var bu arada . Efes her zaman tuborgdan iyidir ve ölçüdür ekstra dark shut fıçı vs hep efes piyasaya sokmuştur.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok Migros iyi durumda Efes’te sıkıntı var ag çok fazla iskontolu 120.000 borsada bu cezbetti , sıkıntılar dile getirilmeli ki çözülsün değilmi 10 yıldır cacık olduğu varmı yok bunun nesi kötü ,
10-20 gitsin gelsin daha mı iyi ha beni tuborg tuttu hisseyi kötülüyorum 😀😀 işim bu şaka bi yana niye bukadar iskontolu diye baktım sıkıntıları tespit ettim hepsi bu
Yer İmleri