Nasrullah AYAN
@nasrullahayan
·
6s
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "BB-"den "B+"ya indirdi.
Nasrullah AYAN
@nasrullahayan
·
6s
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "BB-"den "B+"ya indirdi.
@erefefik
Ahmet@AhmetBeyefendi·15sFarklı kaynaklardan sadece ihracatçılara değil ithalatçılara da -bazen tebliğ öncesi tarihli işlemlere dayalı- döviz bozdurulup kur korumalı mevduata geçme baskısı geldiği iddiaları var. Cezalar hatırlatılıyormuş. Bu iş artık serbest ekonomi çerçevesinin dışına çıkıyor.Ne ulacağını Cem Uzan sülemiş işte. Adamın 2 dene pangası vardi. Bi denesini satiyordu, ben alici olduydum, baktim almadiydim.Çetin Sağlam@Cetin52Saglam·13sAhmet bey arkadaşım TL mevduat hesabını KKM hesabına çevirmiş 3 aylık hesap ettik kur artmazsa 175 bin tl parası 3 ay vadeli 7500.- tl getiriyor normal vadelide 8250.- tl civarında böyle devam ederse 3 ay sonra çoğu vazgeçer düşüncesindeyim selamlar
O pesin paraylan bir Mercedes aldiydim.
@erefefik
En sonunda aywagübekli nöri'yi CB ilan edecekler. Abi ben geri zekali miyim? Tabii ki kabul etmeyecen.Yurt Gazetesi@yurtgazetesi·8dMuhalefet zirvesi toplanıyor: 6 partinin liderleri ilk kez bir araya gelecek.
@erefefik
Bu ne diyir? Abi ben bir zemanlar solcuydum be ya. Ne salak misim?Bernie Sanders@SenSandersCorporate greed is Chipotle increasing its profits by 181% last year to $764 million, giving its CEO a 137% pay raise to $38 million in 2020 and blaming the rising cost of a burrito on a minimum wage worker who got a 50 cent pay raise. That's not inflation. That's price gouging.
@erefefik
Acayip.............Yeni Şafak@yenisafak·19dUğur Dündar ile Demokrasi Arenası programının yayın yasağı nedeniyle Müjdat Gezen, aynı saatlerde çıktığı programda Uğur Dündar'ın bal mumu heykeli ile konuştu.
@erefefik
Neyse bizim kuzu, bu dünyaya sadece sex yapmak için gelindiğini sonunda anlamış.
Ölüm ikimde değil diyor. Yeterince ikmiş.
Ama beyanatlarindan üle olmadigi anlasiliyor.
@erefefik
Türkmenistan Cumhurbaşkanı Berdimuhamedov, Ülke yönetimini gençlere bırakma zamanı geldi dedi. Erken Cumhurbaşkanlığı seçimi kararı alındı.
Seçim 12 Mart'ta yapılacak.
@erefefik
Furmassa salaktirlar. Çünkü, klasik Urus Heva saldirilarinda önce şehrin içme suyu şebekesi vurulur. Çalışmaz duruma getirilir. Sonra hastaneler vurulur.Olası Bir Sıcak savaş esnasında,Ukrayna TB2’leri sınır hattında bulunan Rus Ordusuna ait sahra hastahanelerini vurur mu ?
İşgal sirasinda kimlerin alinacagi onceden bellidir. Bu kisiler alinir ve gulaga tıkılırlar.
Sonra tecavuzler baslar.
@erefefik
Yer İmleri