Sayfa 322/760 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Kafa karıştıran bir durum yok. Ana ortaklık payı demek; bizim bilicinin payı demek. Azınlık payı ise bizim olmayan kısmı demek...Sizin yukarıda beklenti olarak yazmış olduğunuz 2018 yılı sonu beklenen 20-25 Milyon TL net kar; bizim bilicinin açıklayacağı net kar rakamı...hesabınız doğru...

Açıklanan 2018 3 aylık Net kar aslında toplam : 8.416 Milyon TL...bizim bilicinin 5.140 Milyon TL ...bizim olmayan yani azınlığın ise:3.276 Milyon TL...

Öz sermaye aslında toplam 158 Milyon TL...bizim bilicinin 101 Milyon TL...bizim olmayan yani azınlığın ise 57 Milyon TL...

Dolaşımdaki paya gelince kap raporunda ne yazıyor ise o...

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Kafa karıştıran bir durum yok. Ana ortaklık payı demek; bizim bilicinin payı demek. Azınlık payı ise bizim olmayan kısmı demek...Sizin yukarıda beklenti olarak yazmış olduğunuz 2018 yılı sonu beklenen 20-25 Milyon TL net kar; bizim bilicinin açıklayacağı net kar rakamı...hesabınız doğru...

2018 3 aylık Net kar aslında : 8.416 Milyon TL...bizim bilicinin 5.140 Milyon TL ...bizim olmayan yan azınlığın ise:3.276 Milyon TL

Dolaşımdaki paya gelince kap raporunda ne yazıyor ise o...
    Teşekkürler,yalnız bu serin uslubu sevemedim, hiç değilse sanal alemde hayatı paylaşabilmeiiyiz ki, gerçek hayatta bir arada yaşayabilelim, benim en samimi arkadaşım evime girip çıkan çok iyi bir kominist ,ikimiz de birbirimizi oldukça önemsiyoruz, ve görüşlerimize saygı duyabilip hayatı paylaşıyoruz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Sizin finansal bilginiz size fazlasıyla yetiyor. Hesaplamalarınız her zaman doğru. Alemdeki tüm şeylerin doğruluğunu ise Yaradan bilir...

Sevgi ve Saygılarımla,

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sizin finansal bilginiz size fazlasıyla yetiyor. Hesaplamalarınız her zaman doğru. Alemdeki tüm şeylerin doğruluğunu ise Yaradan bilir...

Sevgi ve Saygılarımla,
    Bilmukabele

5. Hiç değilse yataya sarabilip şu aşağı doğru süzülen yılan çizgisinden (olgusundan) trend'ten kurtulmamız gerek...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Teşekkürler,yalnız bu serin uslubu sevemedim, hiç değilse sanal alemde hayatı paylaşabilmeiiyiz ki, gerçek hayatta bir arada yaşayabilelim, benim en samimi arkadaşım evime girip çıkan çok iyi bir kominist ,ikimiz de birbirimizi oldukça önemsiyoruz, ve görüşlerimize saygı duyabilip hayatı paylaşıyoruz
    İyi insan olmak ve insanlara faydalı olabilmek çok önemli. Zaten bakmayın şu fani dünyada ömür çok kısa, yarına çıkmaya kimin gücü yetebilir ki...

Ülkemizde Siyaset demek, başkalarının menfaatini savunmak ve onların kılıcını sallamak demek...Kalp kırmak, tartışmak, çok fena bir şey...Bacanağım ak partili, dayım chp li...Zıt kutuplar...Siyaset konusu açılınca, ayrı ayrı yerlerde ikisine de, onları kırmamak için haklısınız diyordum. Onlar da siyasi olarak her ikisi de, beni kendilerinden sanmışlar...Nasıl olsa bir araya gelmezler, durumu yırtarım diye düşünmüştüm. Ramazan ayında iftarda, sonunda bir araya geldiler. Sonuç mu...Bundan sonra, beni kimseye haklısın dememeye tövbe ettirdiler...

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    İyi insan olmak ve insanlara faydalı olabilmek çok önemli. Zaten bakmayın şu fani dünyada ömür çok kısa, yarına çıkmaya kimin gücü yetebilir ki...

Ülkemizde Siyaset demek, başkalarının menfaatini savunmak ve onların kılıcını sallamak demek...Kalp kırmak, tartışmak, çok fena bir şey...Bacanağım ak partili, dayım chp li...Siyaset konusu açılınca, ayrı ayrı yerlerde ikisine de, onları kırmamak için haklısınız diyordum. Onlar da siyasi olarak her ikisi de, beni kendilerinden sanmışlar...Nasıl olsa bir araya gelmezler diye düşünmüştüm. Ramazan ayında iftarda, sonunda bir araya geldiler. Sonuç mu...Bundan sonra, beni kimseye haklısın dememeye tövbe ettirdiler...
    "sevdiklerinizle siyaset yapmayınız. zira siyaset dostlukları zedeler.
    siyasetçiler yollarına devam ederken, siz dostlarınızı yitirdiğinizle kalırsınız."

ARİSTO haklı yani....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Siyasetle işim olmaz demek istedim...Ne zaman bunalırsan, sıkılırsan, anlayamadın yer olursa mesaj atarsınız abi, yanınızdayım. Forumlara yazmak istemiyorum. Sizi ve kendini bilenleri tenzih ederim...İnsanlar kazanmayı kendinden, kaybetmeyi başkalarından biliyorlar.. Dünya ******** dolu...

Sayfa 322/760 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •