Originally Posted by
rxpu
Sn. Arc en ciel, samimi ve dürüst tutumunuz için çok teşekkür ederim. Blokladığım forumdaşların da benim nikimi bloklamasını sağlayabilirsek daha verimli ve huzurlu bir forum ortamı olacağını düşünüyorum. Beni takip etmekteki isteklerine anlam veremiyorum. Eğer endişeleri bu adam ileride bize imalı bir şeyler mi söyler ise kesinlikle öyle bir karakterim olmadığını belirtmek isterim.
Ayrıca forum çok ilginç bir yapıya sahip, bundan 2-3 ay önce gönderilerimin kurgusu ve giriftiği nedeniyle övgüler alıyordum ancak çok ilginç bir şey oldu. Forumdaki bazı kullanıcılar gönderilerimi çok fazla iyi ve profesyonelce kurgulanmış olduğunu iddia ettiler.
Ve resmen çok iyi olduğu için şikayette bulundular.
Nasıl mı?. İddiaları rxpu hesabının bir sosyal deney olduğu yönündeydi. Bu iddia ilk önce bana eleştirisel yaklaşan ve tartışma yaşadığımız az sayıda forumdaş tarafından özel olarak dillendirildi. Güldüm geçtim. Ancak daha sonra forumda daha samimi olduğum bazı forumdaşlardan da buna yönelik bazı duyumlar aldıklarını öğrenince , bu epey üzücü oldu. Tabii ki bana eleştirisel yaklaşmayan forumdaşlar ilk başta böyle bir şeyin forumda yayıldığını ama daha sonra buna kendilerinin prim vermediğini söylediler. Bu biraz içimi rahatlattı.
O nedenledir ki son aylardaki gönderilerimde mükemmeliyetçilikten biraz kayan, daha insansı ve hataları da olabilen bir tarzda yazılar yazmayı denedim. Ancak görüyorum ki gönderilerime kattığım samimiyet ve öz eleştiri yine forumdaşlar tarafından beğenilmedi ve haksız bir şekilde eleştiri ve hatta bir nevi yargılama konusu oldu.
Forumdaki gönderilerin kalitesi ve sürekliliği için daha samimi ve dostça bir ortam olmasını temenni ediyorum. Türkiye'nin içinden geçtiği şu zorlu dönemde zorlukların üzerine ek zorluklar eklemek hiç birimiz faydasına değil.
Tüm forumdaşlara selamlar saygılar.
rxpu. (kesinlikle bir sosyal deney değil)
Yer İmleri