Sayfa 323/443 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 3540 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: ADESE - Adese Alışveriş Ticaret

Yukarıda işaretli 151 ada 14 15 parsellerinde alınacağını düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Bitişik arazi alımında "ya ortak proje yapılır ya da oteli de satın alacaklar" diye yorumlayan arkadaşları tebrik ediyor, teşekkürlerimi iletiyorum..
    İnceciler çoğalıyor ağa, dikkat et Yine de ağaçlar yeşil, kayıklar denizde batabilir

Geldik, gidiyoruz..
    Üstad alınan arazi için ne kadar gereksiz spekülasyon yapmıştı yatırımcı Alınan parselleri paylaşmıştım hatta otelin bir kısmını da katmıştım.
    İnşaAllah hayırlı olur...

3.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Üstad alınan arazi için ne kadar gereksiz spekülasyon yapmıştı yatırımcı Alınan parselleri paylaşmıştım hatta otelin bir kısmını da katmıştım.
    İnşaAllah hayırlı olur...
    İnşallah. Açıkçası ben tembellik yapıp bakmamıştım ve sen paylaşınca görmüştüm yeri. Diğer 2 arkadaş da yorumlayınca çok mantıklı gelmişti. Ama bu hisselerde bir "acaba" bırakıyor insan tabi Sağ olasınız [emoji106]

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Yukarıda işaretli 151 ada 14 15 parsellerinde alınacağını düşünüyorum
    İlavaten 16,17,1819,20,24,25,29,32,35 parseller de alınabilir

5. Bu satınalma haberi kim ilir kaç gün önce aciklanacakti.Ama beni tahtadan dökmek için haberi beklettiler.Ben bugün akşam elimdeki 750 bin lotu satınca akşam kap haberi geldi.Acaba satmasam daha ne kadar bekleteceklerdi

Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Bu satınalma haberi kim ilir kaç gün önce aciklanacakti.Ama beni tahtadan dökmek için haberi beklettiler.Ben bugün akşam elimdeki 750 bin lotu satınca akşam kap haberi geldi.Acaba satmasam daha ne kadar bekleteceklerdi
    Sn. dealer35
    Yerine koyarsın.

7.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    Kasaya direkt 260-280 milyon tl para girecek bu hamle ile...

Hisarların tamamını satarlar ise en az 1 milyar tl girecek... Eski para ile 1 kattrilyon lira. Doğrusu müthiş para

Arsa iside aklımı kurcaladı. otelin tam arkasındaki parseller alındı. Ya otel ile anlaşılıp büyütülecek ya da otelde satın alınacak bana göre.

iki türlü de iyi olur diye düşünüyorum
     Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Bitişik arazi alımında "ya ortak proje yapılır ya da oteli de satın alacaklar" diye yorumlayan arkadaşları tebrik ediyor, teşekkürlerimi iletiyorum..
    İnceciler çoğalıyor ağa, dikkat et Yine de ağaçlar yeşil, kayıklar denizde batabilir

Geldik, gidiyoruz..
     Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    e yani aklın yolu bir Üstad... ilk başta parası biraz fazla gelmişti ama sebebi anlaşıldı şimdi....
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

8. dolar bazında grafiğe bakınca 2019 dan gelen düşeni kırmış. ytd

Sayfa 323/443 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •