538 Milyon TL piyasa değerinde lotlar Tarman da kılçıksız bekliyor ,kimsede girmez bu durumda tahta ya . Sürerse o sürecek yoksa otobüs durağında bekler gibi bıktırana kadar bekletecek.
538 Milyon TL piyasa değerinde lotlar Tarman da kılçıksız bekliyor ,kimsede girmez bu durumda tahta ya . Sürerse o sürecek yoksa otobüs durağında bekler gibi bıktırana kadar bekletecek.
Oturdum Fintables verileri ile sektördeki diğer çimento şirketlerinin PD/DD oranlarını tek tek toplayıp 16 olan şiŕket sayısına böldüm toplam 50,27 ÷ 16 şirket ( Göltaş dahil )= ortalama 3,14 çıktı .
Özsermaye 7.040.048.087 ÷ sermaye 18.000.000 = 391TL olan defter değerini
Sektör ortalaması olan 3.14 PD /DD ile çarptığım da hisse fiyatı nın emsallerine göre ucuz olduğu nu uzun vade yatırım yapılır olduğunu tesbit ettim tek engel sayın Tarman o ne zaman yürü derse hisse o zaman gider bu kadar net.
Kar mar hepsi hikaye, zarar eden konya ve nibas kadar artış yapamadı henuz
SM-A125F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haftasonu boşa halay çekmişiz. Ytd
Kar beklentinin altindami kaldı. Herkezin zarara ettigi yerde kar var. Hisse ekside .
Bilançoyu da hiç etti, bu hafta en azından 490 üstü kapatmasza , hisseye inancım kalmayacak, kısa sürede uygun bir fiyata satıp çıkacam.
Yer İmleri