Dün 12.4x test edilmiş (12.48 en düşük)
Yarin ay kapanisi.Bir tepki gelir inşallah..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Dün 12.4x test edilmiş (12.48 en düşük)
Yarin ay kapanisi.Bir tepki gelir inşallah..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Aylıkta ortalama değdirdiler
Buralarda kapanırsa eylül ayıda ortalamaya değmiş olur
En azından ortalamaya ne zaman değdirecekler diye düşünmeyiz
İnsanda yazacak keyif bırakmadılar
Amma... sonuna kadar devam
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
12.80 üstünü gördü bugün 12.99 satış koymuştum %50 onu geri çektim 80 yaptım gönderdim gitti,geri kalan kalsın oyuncak hesabımda.
Sadece Fonet değil birçok yazılım hissesinin canına okuyorlar borsa rallisini yaparken..
Logo,ardyz,kfein,kront..birçoğunu surunduyorlar.
Yurt dışında da teknoloji şirketlerine ilgi düşük.Pandemi sırasında teknolojiye sektörüne olan ilgi şuan hava yolu,bankalar ve artan enflasyonist ortamda gıdalara yönelmiş durumda..
Bu kadar bekledik.Cefasını çektik/çekiyoruz.Insallah sefasını sürmek de nasip olur..
Usd grafiginde 0.74$ TL de 13.4x seviyesi geçilmesi gereken önemli seviyeler..
Borsa rekorlar kırdı düştün, borsa düştü en önden koştun. Kim küçük yatırımcının hakkını yiyorsa Allah belasını versin
Bugün 12.37 gösterip hızlan geri geldi 12.10 altına,huyunu bildiğimiz için 12.25-30 arası yarısını gönderdik,diğer yarısı dursun,11.50 olursa ilaveye devam 13 olursa hepsini postalar çıkarım.
Yer İmleri