Sn.Endoplazmik;
.Ama ben mesela 2-3-5 lot ne bulsam yatırıyorum acıkcası.
Teknik olarak benim gördüğüm şu. ncelikle bollingerin alt bandına değip yukarı veya yatay yapması gerekir. MACD ve RSI dip te burdan tepki verip yukarı gelmesi gerekiyor.BU işin teknik kısmı.PEk formasyondan anlamadığım için formasyon aktaramayacağım.
Bugun kü fiyat tamamen BİST'in mok yemesi. Teşvik açıklamasından sonra bist bir düştü bir daha toparlayamadı ve neredeyse tüm hisseleri etkiledi. İkisini bir arada alırsak benim maliyeti açıklıyım 19, 8x olarak ben beklemedeyim.
Hisse 18,20 yi savunuyordu ama olmadı. Öncelikle ilk etapta 18,16-18,20 üzerine atıp tutunması lazım. Stop loss kullanabilirsiniz ama benim bakış açım farklı. Ben temel araştırmasıyla hisse alan biriyim şahsen. Öncelikle yaz aylarına doğru girilmesiyle dağıtım şirketlerinin iş yoğunluğu artacaktır.
Yine yurtdışı satışlarında artış olacağını düşünüyorum. Eğer satış ve anlaşma haberleri gelirse yavas yavas kendini toparlayarak daha üst seviyelere çıkar diye düşünüyorum. Bu biraz sabıra bağlı arkadaşlar.Ben haber bilgi falan buldukça yazarım buraya sadece kap bilgisi değil.
YTD.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Yer İmleri