Sayfa 323/540 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Yabancı satışları devam ediyor ctiy ve doce önce bunların durması lazım yoksa hergün birazdaha kan kaybediyoruz. İyi bir ihale bizi yitmi üzerine atar inş. (Yazdıklarım beni bağlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir)

HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Cumhurbaşkanlığı teşvik verilecek şirketleri duyurdu

http://www.finansgundem.com/haber/te...klandi/1294858
    Cumhurbaşkanlığı'ndan teşvik projesine ilişkin açıklama geldi.

Açıklamaya göre 19 firmaya 23 projede 135 milyar liralık teşvik verilecek.

Teşvik belgesi alacak firmalar şöyle: Alvı Medıca, Assan, Atayurt, BMC, CFS, Dow-Aksa, Ekore, Ersan, SASA, İpek Mobilya, Most Makine, Siirt Bakır, Metcap Enerji, Tusaş, Oyak-Renault, Yıldız Metalurji, Vestel, Sütaş, Tosyalı Holding.

YTD
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

3. Angry

Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı teşvik verilecek şirketleri duyurdu

http://www.finansgundem.com/haber/te...klandi/1294858
    Cumhurbaşkanlığı'ndan teşvik projesine ilişkin açıklama geldi.

Açıklamaya göre 19 firmaya 23 projede 135 milyar liralık teşvik verilecek.

Teşvik belgesi alacak firmalar şöyle: Alvı Medıca, Assan, Atayurt, BMC, CFS, Dow-Aksa, Ekore, Ersan, SASA, İpek Mobilya, Most Makine, Siirt Bakır, Metcap Enerji, Tusaş, Oyak-Renault, Yıldız Metalurji, Vestel, Sütaş, Tosyalı Holding.

YTD
    Peki bunun Uluse ile ne ilgisi var ki?

Bu arada yıllardır borsada kazıklanan biri olarak son kazığıda ULUSE den yemiş bulunuyorum.
    Maliyet 19,91
    hepimize geçmiş olsun.

küçük yatırımcı kazıklanmasa kodomanlar nereden nemalanacak değil mi.

4.  Alıntı Originally Posted by tahirkeles Yazıyı Oku
    Peki bunun Uluse ile ne ilgisi var ki?

Bu arada yıllardır borsada kazıklanan biri olarak son kazığıda ULUSE den yemiş bulunuyorum.
    Maliyet 19,91
    hepimize geçmiş olsun.

küçük yatırımcı kazıklanmasa kodomanlar nereden nemalanacak değil mi.
    Hocam oncelikle sunu soyliyim. Maliyetimiz nerdeyse ayni. Oncelikle bu bir bilgi ve benimle ayni hissede yatirimci olan arkadaslarinda bilgilenmesi icin yazdim.
    Bunun ULUSE ile alakasi yok diyemeyiz. Bakarsaniz sabah bistte bir yukselis oglenden sonra ise düşüs var. Bu dususten bizde etkileniyoruz.
    Burda bilgi amaci var , neden sonuc iliskisi var.
    Ha derseniz yazmayin boyle seyler istemiyoruz yazmam. Ama bilgi bilgidir, gunluk fiyata sovup saymaktansa bilgi paylasmak daha onemli benim icin. Okumak istemezseniz beni engelleyip gecebilirsiniz.

Ytd.

GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

5. Evet gunlerdir beklenen tesvikler aciklaninca borsa genel olarak düştü...beklenen bir durum..ama uluse zaten tesvik beklemiyordu...endeks bir düşüyor bizik ki iki.. bakalım bu durum ne zaman terse donecek..ins döner..ytd

6. İyi akşamlar.
    fibouluse.jpg

graf.jpg

YTD

7. Sn.Endoplazmik;
    .Ama ben mesela 2-3-5 lot ne bulsam yatırıyorum acıkcası.

Teknik olarak benim gördüğüm şu. ncelikle bollingerin alt bandına değip yukarı veya yatay yapması gerekir. MACD ve RSI dip te burdan tepki verip yukarı gelmesi gerekiyor.BU işin teknik kısmı.PEk formasyondan anlamadığım için formasyon aktaramayacağım.

Bugun kü fiyat tamamen BİST'in mok yemesi. Teşvik açıklamasından sonra bist bir düştü bir daha toparlayamadı ve neredeyse tüm hisseleri etkiledi. İkisini bir arada alırsak benim maliyeti açıklıyım 19, 8x olarak ben beklemedeyim.

Hisse 18,20 yi savunuyordu ama olmadı. Öncelikle ilk etapta 18,16-18,20 üzerine atıp tutunması lazım. Stop loss kullanabilirsiniz ama benim bakış açım farklı. Ben temel araştırmasıyla hisse alan biriyim şahsen. Öncelikle yaz aylarına doğru girilmesiyle dağıtım şirketlerinin iş yoğunluğu artacaktır.
    Yine yurtdışı satışlarında artış olacağını düşünüyorum. Eğer satış ve anlaşma haberleri gelirse yavas yavas kendini toparlayarak daha üst seviyelere çıkar diye düşünüyorum. Bu biraz sabıra bağlı arkadaşlar.Ben haber bilgi falan buldukça yazarım buraya sadece kap bilgisi değil.

YTD.

8. Bu aralarda bir tepki vermesi gerekiyor. Eğer vermez ise gözü aşağıda demektir. Dikkatli olun arkadaşlar.
    Offfff Bist -2,54 110 bin seviyesinde zor günler.

YTD.
    Son düzenleme : Yıldız Tozu; 10-04-2018 saat: 11:36.

Sayfa 323/540 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •