Sayfa 323/916 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 7327 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1. bir yorumun başarısı, içindeki ahlakıdır, aynı zamanda "Seavoice" beyfendi, bende bu düşünceyi oluşturmuştur. gerisi de doğru olabilir ama, ahlak da olursa .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,009
     Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Ben çok net bir şekilde 3 lira olacak diyorum.Kısa vade de tahmin yapıyorum.Ancak uzun dönem de 3 lira kesin olacak diyorum.Dediklerimi saptırma.Sana kıvırma diye bir söz etmedim.Onu sen söylüyorsun.Yahu ne anlamsız yanıt verdin (!)Toto tahmini ,temel analiz (!)..Hadi bizi mahcup et,göster marifetini.Ayrıca yaptığın teknik analizler ne kadar başarılı (!) .
    kısa vade izafiyetçiyim uzun vade mutlakiyetçiyim.. yani iki yüzüm var diyorsun.. peki 2 gün önce hisse 190 iken, kısa vade hangi temel veriden referans alarak hissenin ertesi gün yükseleceğini tahmin ettin? kaynak totom deme sakın...

3. syn seavoice toto en güvenilir kaynaktır bu yaklaşımınızı kınıyorum. ayrıca analiz konusuna gelirsek ama temel ama teknik ama ikisi birden şu doların akıbetine bakılmalı derim. bu dolar yukarı ivmelenirse hepimiz aşağı doğru ivmeleniriz hiç boşuna kasadaki dolara güvenmeyin derim. kaynak totom. birde emmiye güvenmeyin. kaynak tarih. not: tekerrür eder.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    kısa vade izafiyetçiyim uzun vade mutlakiyetçiyim.. yani iki yüzüm var diyorsun.. peki 2 gün önce hisse 190 iken, kısa vade hangi temel veriden referans alarak hissenin ertesi gün yükseleceğini tahmin ettin? kaynak totom deme sakın...
    Seni teknikçilikten sıfır vermiştim.Ama anlama açısından - 10 veriyorumVallahi be hayatım boyunca toto oynamadım.Ama senin her halde bir uzmanlık konun.E, NE DE OLSA TEKNİKÇİSİN.Bu işlerden anlarsın.Sen şimdi kaçmayı bırak , iddialı (!) olduğun teknikten örnek ver de nasiplenelim (!).Takipteyim,ona göre...

5.  Alıntı Originally Posted by Westt75 Yazıyı Oku
    onca teknik analizden sonra ortaya çıkan acı gerçek malesef en iyisi bırakmak bu borsayı.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yorumsuz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,009
     Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Seni teknikçilikten sıfır vermiştim.Ama anlama açısından - 10 veriyorumVallahi be hayatım boyunca toto oynamadım.Ama senin her halde bir uzmanlık konun.E, NE DE OLSA TEKNİKÇİSİN.Bu işlerden anlarsın.Sen şimdi kaçmayı bırak , iddialı (!) olduğun teknikten örnek ver de nasiplenelim (!).Takipteyim,ona göre...
    2 sene önce grafiklerimi buraya koydum ve hisse hakkında uv tarihsel bir fiyat hareketi beklediğimi ifade ettim zaten? o zaman sen burada yoktun ki? kasada dolarda yoktu.. hisse 70 krşlarda idi.. "bu holding batık kayyum atansın bu şahıs aydının adamı grafikle bize 70 krştan hisse kakalıyor" diye yırtınan senin ters ikizin vardı hatta burada.. sen şimdi git o zihniyeti bul ona babalan.. senin o zihniyete sarman lazım bana değil.. diyeceğim ama kasada dolar olmayınca sende onunla fikirdaş olurdun muhtemelen?

8. Hem Temel Analiz Hem Teknik analiz yani ikisi birden şart.Bende 1989 yılından bu güne Borsadayım.Teknik analizi elimden geldiğince kullanıyorum.Ama kesinlikle temel analizde şart.Fakat işin başka bir boyutu var Günlük kazanacağım diyen kaybeder.Bunu tecrübe olarak yaşadım.10 yıl önce günde 1-2 trilyon o zamanki para ile işlem yapıyordum.Sonuç.? Sıfır.ama 5 yıldır artık bu işi yatırım olarak görüyorum.evet alım yaptığım hisseyi tutuyorum ama teknik olarak yorulduğu yerleri gördüğümde satıp aşağılardan alarak o hissede hisse sayısını artırıp kazanmaya çalışıyorum.DOHOL 1,5 yıl oldu aldım 1 tl civarı.Bu arada 11 defa satıp almışım.Şimdide 1,98 tl fiyattan sattım ve 1,79-1,84 aralığından yerine koydum.Sayın Seavoice de Ebcim de kendi bakış açılarından haklı.Kesinlikle panik yapmadan inandığın hissede bekleyeceksin.ama teknik olarak hisse yorulmuşsa satıp dönüşe başladığına kanaat getirdiğin yerden alacaksın.Tabiki herkesin fikrine saygım var ama benim görüşümde bu.Sağlıcakla kalınız.

Sayfa 323/916 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •