Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 323/367 İlkİlk ... 223273313321322323324325333 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Mossad Chief Cohen is reported to have said: “Iranian power is fragile. The real threat comes from Turkey."
    https://twitter.com/ragipsoylu/statu...01930382282752

Bu coğrafyanın hamisi derken kastettiğimiz şey de buydu esasen...Bu kadim milleti rakip değil düşman görenleri hiç bir zaman uyku tutmamıştır abi...Brexit sonrası "genişlemeci" strateji uygulamayı düşünen İngiltere'den tutun da, Çin ve Rusya için en ciddi tehdit güçlü bir Türkiye'dir...

2. Belçika Dışişleri Bakanlığı, Belçika vatandaşlarının 184 ülkeye vizesiz giriş yaptığını açıklayarak, Belçika'nın vizesiz seyahat edebilen ilk 10 ülke arasına girdiğini duyurdu. Belçika Dışişleri Bakanlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada Belçika'nın 7'nci sırada yer aldığı belirtilerek, "Geçtiğimiz yıl vizesiz seyahat edebilen ülkeler arasında 6'ncı sıradaydık. 2017'de ise yalnızca 173 ülkeye vizesiz seyahat edebilme olanağına rağmen 4'üncü sırada yer aldık" ifadelerini kullanıldı.

Diğer ülkeler hakkında da bilgi verilen açıklamada, "Japon pasaportu çoğu kapıyı açarak 190 ülkeye vizesiz erişim imkanı sunuyor. Singapur ve Güney Kore ise 189 noktaya vizesiz ulaşım sağlıyor. Listede 3'üncü sırada yer alan Almanya ve Fransa vatandaşları ise 188 ülkeye vizesiz giriş yapabiliyor. Vizesiz yalnızca 30 ülkeye ayak basabilen Afganistan ve Irak vatandaşları ise en kötü durumda gözüküyor" denildi.
    MATRİKS

Gayet tabiki bu başlığın müdavimleri, bunun bir başarı gibi lanse edilmesini yemiyoruz abi...Tüm bunlar Tek Devlet stratejisinin bir ürünü...Nakış nakış gidiyorlar...Fazla değil 20yıl sonra hiç kimse kimseye vize uygulamayacak...Gençler not etsin bu yazdıklarımı, 20 yıl sonrasını yazıyoruz...Aloooo !...

yetkisiz abem not ettim.

yalnız şöyle bir tereddüdüm var.
    ulkeler arası kalkınmışlık sertbozuk olduğu sürece istenmeyen misafirler de olabilir.
    bu da vizesiz dolaşıma engel gibi.
    tabii teknolojik gelişmeler buna başka bir çözüm de getitebilir.

4. Washington su idaresi Beyaz Saray’ın suyunu kesmeyi düşünüyormuş abi, yetkililer dünkü toplantıda bu mevzuyu şaka ile karışık dile getirmişler. Trumpçığım cenabet gezmeye başlayacak yıkanacak su bulamayınca...Bunu bilen Pompeo ve Bolton isimli şapşallar arkalarındaki rüzgarla yardırıyorlar resmen...Dün görüşme talebi reddedilince sapsarı oldu...Bu tür durumlarda Erdoğan "her an Trump'la görüşebilirim" diyor, ki Jefryy geldiğinde harbiden -hemde aynı gün- görüşmüştü...En son Mattis hava atmıştı aha böyle sonra komple havasını aldı...

Gayet tabiki bu tür jeoekonomik gelişmeler piyasa yapıcıların ekmeğidir...Bunlar olmasa nasıl para kazanacaklar ?...Siyasetçilerin bizatihi hepsi, hiç istisnasız ticaretçidir...Bak buda benim atasözüm...

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    trump'un suriyeden kademeli asker çekmesini ülkemiz için doğru buluyorum.

kontrolsuz cekiliş sıkıntıdır.

bizimle koordineli cekilmesi en doğrusu.
    orada soz verdikleri birilerini de emniyet altina almalarinin 40 yolu da bulunabilir.
    bea..!
    abeylerim;

ibrahim kalının basın toplantısında söyledikleri de tahminlerim yönünde .

mart mahalli seçim sonuçları tereddüt noktası deniyor. maral abıla iyi parti gurup toplantısında
    "mart secimleri hayat memat meselesi deel, muhtarlarımızı ve belediyecilerimizi seçeceğiz"
    diyerek seçim sonuçlarını sükunetle karşılayacaklarını açıklamış oldu.

_____

gelişmeler böyle devam ederse borsamız 2018 kaybettiklerinin bir kısmını geri alabilir....bea!

6. La bilgisayar kod'u, ben ihtiyar, sen ihtiyar...Bak hangimiz kalırsak bu yazıyı koy bebelerin önüne...Deki bi yetkisiz abimiz vardı, sallamada üstüne yoktu emme bütün salladıkları da gerçekleşti an itibariyle...Fatiha matiha istemem abi, bunu yaz gelir bana...Getirirler...Bence ölüye Fatiha okunmaması lazım abi, ayetlerindeki içeriğe ters...Öyle olsa Kuran'daki son sure olması lazım bilakis ilk sure !...Yok yinede ben gönderecem diyene hayır demeyiz sonuçta...

Teknolojik gelişme deyince...Geçen başka bir başlıkta da geçmişti...Şu hisseyi 10-15 yıllığına neden almayayım gibisine...Şuna inanın, 15-20 yıl sonra şu an işlem gören hisselerin en az yarısı olmayacak bu borsada...İyi okuyun en az yarısı...

7. Berlin polisi Almanya genelinde uyarılarda bulunuyor:

Açıklamalara göre terör örgütü PKK, Alman medya kuruluşlarının binalarına baskınlar düzenleyip, medya oluşumlarını işgal edecekmiş.
    Fransa ve İtalya'nın ardından sıra Almanya'da...Net...Trump'un asıl hedefi AB yani Almanya...Sıkıntı yok valla, yiyin birbirinizi bileğinize kuvvet...Bu işten bize zarar gelmez, bilakis başta Afrika olmak üzere bir çok pazarı ele geçirme şansı yakalarız...Bizim için en tehlikelisi Brexit, çünkü o ekonomik değil; siyasi bir karar...Ve hiç kuşkusuz İngiliz istihbaratı Dünyanın 1 numarasıdır...Gerçi son yıllarda minik Putin epey sarstı bu imajı (Skripal case) ama yine de dikkat etmek lazımdır...

8. Şimdi...Hepinizin bildiği gibi benim adım Niyazi abi...Ailenin alevi tarafı koymuş bu ismi...Bizim orada Niyaz Dede denen bir yatır var...Her sene etkinlikler düzenlenir ve ben "isim babam" diye mutlaka katılırım bu etkinliklere...Neyse, 2007 yılında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığımı duyunca halamın kocası rahmetli eniştem (adımı koyan yani) "ne şehittir ne gazi gitti bok yoluna niyazi" demiş gülerek beni ziyarete geldiğinde...Uyandırmamışlar, duymadım, yoksa gereğini yapardım biliyonuz...Tabikine ben 4,5 ay tam yatalak, kalan 2 ayda da yarı ayakta tedaviyi tamamladım GATA'da ve en nihayetinde eve geldim...Kakara kikiri konuştuk bu mevzuyu her buluştuğumuzda...Ertesi sene rahmetli oldu, mekanı cennet olsun...Tabutun hortum tarafını (Kelam Sunal, ulen ne filmdi yaw) omuzladım ve inceden inceden mesajlarımı gönderdim abi...Şimdi bu mesajlar 1-2 saate kalmaz O'na gidecek, Allah bilir ne diyecek...

na hah hah haaaaa !...

*

Biz burada her zaman ne diyoruz: Kainatta hiç bir şey tesadüf değildir, buna isimleriniz de dahil...Herkeste ticari zeka olmaz mesela; bu biraz da taşıdığınız isimle alakalı...Çünkü size konulan isim üzerinden yapılan her hitap yüce rabbimin yerleştirdiği KOD'lara gönderilmiş ayrı bir sinyal...Birine 40 gün deli dersen deli olur lafı da bu yüzdendir evlatlarım...Velhasılı, kainata yaydığınız sinyaller çok önemlidir, çünkü o sinyaller ayrı bir varlık oluşturuyor an be an bir yerlerde ve o varlıktaki içerikle yaşayacaksınız o mekanda habarınız olsun...

Sayfa 323/367 İlkİlk ... 223273313321322323324325333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •