Sokağa çıkmak yasaksa, Fırınlar ekmeği kime satacak.?.
Maske maskaraligindan sonra,ohal maskaraligi..!
Sokağa çıkmak yasaksa, Fırınlar ekmeği kime satacak.?.
Maske maskaraligindan sonra,ohal maskaraligi..!
Aynen,haktan daha fazla panikler,çünkü bunun sonucunu biliyorlar ne yaptıklarınıda onlarda bilmiyorlar,tek çare devamlı belirttiğim gibi istifa etmeleri,ılıman islamı savunan bir hükümetten demokrasi beklemek gülünçtür...zaten öncedende belirtmişlerdir,demokrasi bir araçtır,amacımıza ulaşana kadar bağlıyız ne demek ???
Tunel kazar yine gider alir bizim kahraman milletimiz [emoji28][emoji23]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Panik halde alınmış bir karar,zamanında bu önlem alınıp halk bilinçlendirilirdi,şimdi ne olacak ???,millet sırt,sırta panik şekilde sokağa çıktı alışveriş yaptı,bunun boyutunu düşünemiyorum...sonucu 15 gün sonra belli olur,yani 25 nisan !!!
Olan gene bizlere oldu , bugün kim bilir bu hengamede kaç kişi daha virüsü kapti , pazartesi gene hayat normale dönecek daha çok insan virüslu dışarı çıkmaya başlayacak , daha çok sağlıklı insanın hastalanması riskiyle karşı karşıya olacak .. Çok üzüldüm çok stratejik bir hata oldu , kaç günün emeği bellide boşa gitti .. Asil şimdi hafta içi dışarıda olmak daha çok riskli oldu ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
15 Nisan itibariyle birçok Avrupa ülkesi karantinayı kaldırıyor. Biz daha maske dağıtmayı beceremeden iki gün sokak yasağı koyduk.
Özetle saçma ve zamansız uygulama.
İki hafta önce olsaydı daha mantıklı olurdu.
Zaten sokağa çıkan maske takıyor ve iyi maske artık çözüm olarak kesin görünüyor. Gerisi fasa fiso.
Fırın bana 5 km .
Fırını arayacakmışım
Fırın 3 ekmek getirir mi bana arasam ????????????
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Yer İmleri