Abi dusunsene
Uzaydan Ekip geliyo
Tek seni muhattap aliyolar
Sendede gurur olur herkeste de
Tabi asiri gururdan
Nehirde gark oluyo gark , firavun bey
Yani gark gurk etme kombinasyonu degil
Solo sekilde, gark
Çok ilginç bir tablo var şimdi ortada...
Dünyada pek çok global şirket tedarik ve üretim konusunda yeniden bir yapılanmaya gidecek bu sanırım genel kabul görmüş durumda bütün dünyada...
1. Mevcut durum itibarıyla Türkiye'de ücretler döviz bazında hangi seviyede?
2. Türkiyenin yetişmiş insan gücü ne durumda? Rakipleri ile mukayese edelim...
3. Lojistik açıdan Türkiyenin rakiplerine göre avantaj ve dezavantajalrı nelerdir?
4. Henüz açıklanmaya başlanan 6 aylık bilançolar, yabancının doğrudan yatırım için Türkiye'yi tercih etmesinde ne kadar etkili olabilir? Açıklanan rakamlardan yabancı sermaye ne kadar memnun?
5. Türkiye'de şu anda yatırım teşvikleri ne durumda? İşçi SGK prim teşvikleri ne durumda?
Bunların hepsini alt alta üst üste koyarsak, Türkiye'nin yeni dünya ticaret ve üretim planlaması düzeyinde yabancı sermaye çekebilme potansiyeli nedir?
Türkiye ile Çin'i tüm bu faktörler ve ücretler açısından karşılaştırırsak ne sonuca ulaşabiliriz?
Türkiye'nin müslüman bir ülke olmasının ve içindeki gayrimüslimlerin bu durum üzerinde etkisi ne olabilir?
Objektif olalım.
Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...
Bence ülkede sorun orijinal bilgi üretmede zayıflık. Youtube videoları yerlilerde genelde dışarıdan gelen bilgilerin Türkçeleştirilmesi şeklinde.
Farklı ve yeni şeyler yapınca yabancı ilgi gösteriyor. Yemeksepeti, sahibinden.com ve Peak games vs yabancılar aldı. Bankaların bilgi işlem ve bireysel kredi satmasındaki başarı dikkat çekti onları da aldılar.
Türk insanı zeki ama bunu yönlendirmede belki başarısız.
>>>
Manş Tüneli yapılacağı zaman İngiliz ve Fransız hükümetleri teklifleri alır.
ABD’li müteahhit firmasının sözcüsü “İngiltere ve Fransa’dan aynı anda delmeye başlarız. 18 ay sonra yaklaşık 4 metre hatayla ortada buluşur tüneli tamamlar teslim ederiz” demiş.
Çinli müteahhit, “İngiltere ve Fransa’dan aynı anda delmeye başlarız. 15 ayda 3 metre hatayla ortada buluşur teslim ederiz” demiş.
Japon müteahhit, 12 ay 2 metre taahhütünde bulunmuş.
Sıra Laz müteahhite gelmiş. Temel,
“İngiltere ve Fransa’dan delmeye başlarız. Ortada buluştuk buluştuk. Buluşamazsak hem geliş hem gidiş iki tane tüneliniz olur, fena da olmaz” diyerek işe talip olmuş.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Beyaz saray ve demokratlar işsizlik yardımı konusunda anlaşmaya varamamış....
Arjantin'nin kreditörleri uluslararası kurumlardan yardım istiyormuş...
Sn. Ariston mizahi yaklaşım için teşekkürler.
Sizin bahsettiğiniz yatırımlar, içerideki tüketime yönelik ve Türkiye'ye zarar veren yatırımlar... İçerideki tüketimden kazanıp, yurt dışına döviz trasferine neden olarak uzun vadede ekonomiye zarar vermektedir.
Buna karşılık şu anda bizim de elimizde güçlü bir silah var... Bu kanlları kullanmayarak, bu yatırımların değerini sıfıra düşürmek bizim elimizde...
Ülkede madem döviz açığı var, döviz açığını daha da artıracak bu tür yatırımların değerini sıfırlayacak bir tüketim bilinçlenmesine geçmemiz lazım...
Türkiye'de üretip, dünyaya satarak ülkeye döviz kazandıracak doğrudan yabancı yatırımları alkışlamamız ve destek olmamız lazım...
Benim sorularım daha çok, Tofaş, Ford, Bosch vb. ne kadar memnun...
Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...
Konuyu sulandirmiyemde tam 25 yasimda bundan 25yil evveli
Interrail tren seyahati avrupa seyahati guyya ama trenle yol gidip onu hem ev/otel hem ulasim araci kullanma modu
Pariste gezerkene adamla tesaduf omuzlar carpti kasti degil ha
Biz alismisiz ya, donup vay efendime kalmadan gelen , pardon mosyo tepkisiyle hem utanmislik hissi ve tabi hemide niye olmuyo nun cevabi. Aslen basit gibi gozukuyo da
Yer İmleri