Merhaba Cafe canlar,
Epeydir burda yazmıyorum ama, yıllarca yazmışlığım var. Başlık bana yabancı değil.
Kapanış metre başlığında Ayhan Başkan desteğiyle yeni anket açtık.
2020 de Bist yılı nasıl kapatır?
Sorusuna herkesten cevap istedik.
Sizlerden de beklentim, Bist size göre yılı nasıl kapatır?
Hisse net ailesi olarak bakalım bistin yönünü doğru belirleyebilecek miyiz?
Yoksa sınıfta mı kalacağız?.
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46986
yok video kullanılıyor 8,9 milyon izlenmede şu an... az önce gene izledim... Youtube da üye olanların gönderdikleri videolarda paylaşım copy paste seçeneğini kısıtlama özelliği var mı acaba sayın gucci bu özelliği mi kullanmış bilmiyorum... Ya da başka ne olabilir... mesela rastgele başka bir gucci reklamı seçelim
yukardaki videoya bağlısal olarak oluşan çağrışımsal süreçten çıkartılası pragmatik slogansal sözcüm kümesi şu olabilir ;
hayattaki kazanç ( av ) fırsatlarını kaçırmamak için algıların baktığın yönden bağımsız açık olacak ...
[IMG][/IMG]
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Günaydın , az önce eczaneye uğradım grip aşılarinda durum nedir diye , artık önceki yıllarda olduğu gibi eczaneye direk giderek aşı alamayacakmışız , aile hekimi kontrol edip evet grip aşısı almalı diye rapor(reçete) verirse o zaman grip aşısını alıp olabilecekmişiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Doları zıplatan gelişme bu.
Seçim sonrası listenin en başında!
Demek ki ABD'NİN başka sorunu yokmuş! Yuhhh
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
FETÖ'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki "mahrem" yapılanmasına yönelik soruşturmada 21'i aktif görevde 34 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri