Bu sirket icin hayalim tez zamanda ANG, foslayan ve Haci Muratin bizlere cektirdiklerini fazlasiyla yasamalari. Sonra da Hakan Goral ya da Kucuk uzanin basa gecmesi . Bu iblis kukla Pandirdan da bir cacik olmayacagi belli
Zarari anca viop ta kismen kurtardim. Ne yapiyor bu sirket yonetimi halen anlamis degilim.Tepeden satsan zarar, asagidan satsan tumuyle zarar
2023 sonu Bist 8000?
Grafik >> https://www.hisse.net/topluluk/showt...18#post5706018
Maksimento.. sen de bak.
Delikanlim Yarin icin ongorum -6 falaj oluruz sonra dolarin seyrine gore -2 falan kapatiriz. Sonra da Eregli Kardemir sise gibi kagitlarin skndirik yan tahtalarin gidisini izler yine deli oluruz . Bu senaryoyu gectigimiz 2 senede cok yasadim daha da yasariz . Yonetim adim atana yatirimcisina sahip cikana kadar bi sey beklemiyorum . Bedelsiz mi olur , degerleme mi olur ( Bence olmaz ) , paralarin alinmasi mi olur ( bence cuzi miktar alinir) , yeni yatirim mi olur ( Cok az ihtimal mevcut iktidar varken) yoksa yuksek bir kar mi olur ( ona da son ceyrek bi sey bulurlar ) bunlara bagli yataya sarar gideriz iste .
Dünyada hayal kurabilen iki canlı vardır
Bunlardan biri insan, diğeri tırtıldır. Tırtılların %70 inin yapısında hayalci genler bulunur, sadece hayalci genleri olan tırtıllar kelebeğe dönüşebilir.
Ortak
Kesinlikle çok zor zamanlar …
Ekonomi ters düz oldu …
Ama lider dediğin bu tip zamanlarda belli olur
Çıkar televizyona, aldıkları önlemleri anlatır ve güven verir
3-5 kuruşluk geri alım açıklar
Güya çok tecrübeli diye getirdikleri Pandorra ‘nın sesini duymak henüz nasip olmadı
Kış uykusu devam ediyor, ilk bahara uyanacak abisi …
Kaçırılan zaman ve fırsat çok büyük. İnsaat şirketinin yıkılıp yeni baştan kurulması gerekiyor. Aldıkları yeni işin bile ne kadar karlı olduğu sorgulanmalı
Yıl sonunda iyi kar açıklasalar bile, yapısal bir nane olmadığı sürece bu şirket sürünmeye mahkum.
MAXİ gübre grubuna başarılı demek için erken. Çok yazdık, çizdik mevzuyu, bu dönemde Meram ve gönen i %100 KKO ile full çalıştıramayan, ihracat yapamayanlar kesinlikle başarısızdır, beceriksizdir. Gübre diye sattıkları şeyin içinde KİREÇ var MAXİ kireççççç dolar arttı diye maliyetlerde çok arttı kocaman bir YALANDIR. Sadece gübre grubu 1.5 milyar bandında kar getirmeli...
Yer İmleri