Sayfa 323/803 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Gecin hayal kurmayi yoksa 28 subat aksami hepiniz sirketi basalim mi dersiniz
    Bende bedelsiz bekliyorum ama tabi sadece bir his 😂aga hayalde kurmayacaksak ölelim be zaten keyif aldığımız yok şu dünyadan en azından hayalde bişeyler olsun

2. Bu sirket icin hayalim tez zamanda ANG, foslayan ve Haci Muratin bizlere cektirdiklerini fazlasiyla yasamalari. Sonra da Hakan Goral ya da Kucuk uzanin basa gecmesi . Bu iblis kukla Pandirdan da bir cacik olmayacagi belli

Zarari anca viop ta kismen kurtardim. Ne yapiyor bu sirket yonetimi halen anlamis degilim.Tepeden satsan zarar, asagidan satsan tumuyle zarar
    2023 sonu Bist 8000?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

5.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Delikanlim Yarin icin ongorum -6 falaj oluruz sonra dolarin seyrine gore -2 falan kapatiriz. Sonra da Eregli Kardemir sise gibi kagitlarin skndirik yan tahtalarin gidisini izler yine deli oluruz . Bu senaryoyu gectigimiz 2 senede cok yasadim daha da yasariz . Yonetim adim atana yatirimcisina sahip cikana kadar bi sey beklemiyorum . Bedelsiz mi olur , degerleme mi olur ( Bence olmaz ) , paralarin alinmasi mi olur ( bence cuzi miktar alinir) , yeni yatirim mi olur ( Cok az ihtimal mevcut iktidar varken) yoksa yuksek bir kar mi olur ( ona da son ceyrek bi sey bulurlar ) bunlara bagli yataya sarar gideriz iste .

6. Dünyada hayal kurabilen iki canlı vardır

Bunlardan biri insan, diğeri tırtıldır. Tırtılların %70 inin yapısında hayalci genler bulunur, sadece hayalci genleri olan tırtıllar kelebeğe dönüşebilir.

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bu sirket icin hayalim tez zamanda ANG, foslayan ve Haci Muratin bizlere cektirdiklerini fazlasiyla yasamalari. Sonra da Hakan Goral ya da Kucuk uzanin basa gecmesi . Bu iblis kukla Pandirdan da bir cacik olmayacagi belli
    Ortak

Kesinlikle çok zor zamanlar …

Ekonomi ters düz oldu …

Ama lider dediğin bu tip zamanlarda belli olur

Çıkar televizyona, aldıkları önlemleri anlatır ve güven verir

3-5 kuruşluk geri alım açıklar

Güya çok tecrübeli diye getirdikleri Pandorra ‘nın sesini duymak henüz nasip olmadı

Kış uykusu devam ediyor, ilk bahara uyanacak abisi …

Kaçırılan zaman ve fırsat çok büyük. İnsaat şirketinin yıkılıp yeni baştan kurulması gerekiyor. Aldıkları yeni işin bile ne kadar karlı olduğu sorgulanmalı

Yıl sonunda iyi kar açıklasalar bile, yapısal bir nane olmadığı sürece bu şirket sürünmeye mahkum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bu sirket icin hayalim tez zamanda ANG, foslayan ve Haci Muratin bizlere cektirdiklerini fazlasiyla yasamalari. Sonra da Hakan Goral ya da Kucuk uzanin basa gecmesi . Bu iblis kukla Pandirdan da bir cacik olmayacagi belli
    MAXİ gübre grubuna başarılı demek için erken. Çok yazdık, çizdik mevzuyu, bu dönemde Meram ve gönen i %100 KKO ile full çalıştıramayan, ihracat yapamayanlar kesinlikle başarısızdır, beceriksizdir. Gübre diye sattıkları şeyin içinde KİREÇ var MAXİ kireççççç dolar arttı diye maliyetlerde çok arttı kocaman bir YALANDIR. Sadece gübre grubu 1.5 milyar bandında kar getirmeli...

Sayfa 323/803 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •