Sayfa 324/814 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Tavan tavandan ziyade sağlıklı hareket iyidir 56 dan bütün satışları karşılamış gözüküyor bence yön orta uzun vade yukarı arada düşer kalkar cokda şey etmemek lazım nitekim bugünleri bizlere gösteren rabbime şükürler olsun sonra da mine hanıma başarılarının devamını diler tsk bir borç bilirim asla ytd

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Epey surundukten sonra şirket ile alakali icraata geçmiş olan ural bey ede tsk ederim şahsım adına es geçmeyeyim

2. sn airforce bunlar zamanında bizi çok süründürdü ben mecburiyetten satıp çıkmıştım malesef benim o zaman gördüğüm en yüksek rakam 0,57 ye kadar gelip ordan salmıştı şuan yine 0,57 inş bu sefer kırıp geçer bunu ve hedefine doğru gider ytd

3.  Alıntı Originally Posted by jerkeom Yazıyı Oku
    sn airforce bunlar zamanında bizi çok süründürdü ben mecburiyetten satıp çıkmıştım malesef benim o zaman gördüğüm en yüksek rakam 0,57 ye kadar gelip ordan salmıştı şuan yine 0,57 inş bu sefer kırıp geçer bunu ve hedefine doğru gider ytd
    Dostum o zaman habersiz sekilsiz sukulsuz kalkmisti simdi durum daha farkli haaa salar mı saladabilir salmayadabilir ama orta vade iyi yerlere bence gelir ayrıca ben spek olsam 57 bir türlü gecilmiyor süsü vererek buralardan mal toplarim unutma ki en iyi mal direnclerde toplanır en iyi mal da desteklerde dağıtılır asla yatırım tavsiyesi değildir kendi fikirlerimdir

Alıntı Originally Posted by errora Yazıyı Oku
    Alan-satan

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    takasta ilk 4 kurumdan İş yatırım hariç net alış yapmış iyi günlükçüler defolup gitmiş

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5. Eşleşme 54... Bu hisse de güven sıkıntısı var yoksa giderdi

yatırım tavsiyesi değildir

6. Eşleşme 53

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 54

8.  Alıntı Originally Posted by kervancı Yazıyı Oku
    Eşleşme 53

54 ama hacimsiz 54 istediğini yapsın bakalım biz alisigiz

Sayfa 324/814 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •