Sayfa 324/650 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Sonuç değil süreç maalesef 5 LİRALARDAN bu fiyatlara bu aranjman eşliği ile başlandı smartiksle devam edildi hiçbirinin akıbetini tayin eden bir haber değil hisse profesyonelleri yatırımcısını üzdü 2017 kötüydü “bilanço gömü ile takviye edilmezse”KAFEİN,SMARTİKS paslaşması ile trader lar hisseyi gömlekçi sınıfında tuttu ben uzun süredir hissedeyim trader değilim Cumhurbaşkanımızın danışmanı CEO olunca hisseye güvendim ancak öyle bir süreç yaşattılar ve yaşatmaya devam ediyorlarki spekülatör elinde oyuncağız adam dalga geçe geçe işlem yapıyor patron KAP haberine mal satıyor ve daha neler bu hisse yöneticileri kimi cezalandırıyorlar yatırımcıyı onun dışında herkes mutlu mesut ben cek cak istemiyorum icraat ve gerçekleşme istiyorum bu haber dahil algıya yönelmiştir lafım gömlekçiye,trader a değil helal olsun lafım yatırımcıya spekülatör tahtada acımasız hisse profesyonelleri iki yıldır arzuhalcilik yapıyorlar dikkat edin!hisse BIST Rallisi’nde bizi ezdi alakasız hisseler gözümüzün önünde gitti spekülatörü bize güldü perişan etti bu hissede teknik,temel ,haber spekülatör aklının önüne geçemez yatırım TAVSİYEM asla değildir profesyonel yardım alın yatırımlarınıza katar verirken.İyi akşamlar.

2. Geçin dalganızı şirket yöneticileri.Doldur boşalt haberler oldu. 18-9-2017 yayınladığı haberi birde bu gün yayınlamış.SPK da uyusun.Zaten spk doğru dürüst işini yapsa KY. bu kadar zarar etmez.

3.  Alıntı Originally Posted by AAMATÖR Yazıyı Oku
    Geçin dalganızı şirket yöneticileri.Doldur boşalt haberler oldu. 18-9-2017 yayınladığı haberi birde bu gün yayınlamış.SPK da uyusun.Zaten spk doğru dürüst işini yapsa KY. bu kadar zarar etmez.
    O tarihte haber geldiğinde hisse de nasıl bir hareket yaşanmıştı hatırlayan var mı acaba

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yoksa perşembeye yada haftaya perşembeye bülten mi çıkacak.. Ytd

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Zaten Bülten Gülten diye diye evde kaldık...

6.  Alıntı Originally Posted by AAMATÖR Yazıyı Oku
    Geçin dalganızı şirket yöneticileri.Doldur boşalt haberler oldu. 18-9-2017 yayınladığı haberi birde bu gün yayınlamış.SPK da uyusun.Zaten spk doğru dürüst işini yapsa KY. bu kadar zarar etmez.
    Kesinlikle haklısınız! Son 1 saatte a 1 kapital ve kapanış seansında meksanın yüklü alım göndermesi bu yüzdenmiş demek! Bak bak bak! Yarın yine güzel bir çakal günü olur bize inşallah Bunlar aynı haberleri dalga geçerceine pişirip pişirip vermeye devam etmektelerr

Ytd.Değildir.

7. hahaha 7 kişilik şirket dokumanyasyon hazırlayamaz tabiki 2 yıldır kafein halka arz smartiks halka arz..

dokuman calismalari devam ediyor.. ya kardesim gunluk yaptıgınız borsadaki kucuk yatırımcının eline verme işlemleriyle eleman sayınızı artırın dokuman işleriniz hızlansın biraz. Devletimiz butun firmalara eleman alın cagrısı yapıyor neden cagrya kulak vermiyorsunuz. 7 kişi ile olur mu bu işler

8. yarın bi hacimli bi 10 kademe yukarı sonra kapanısa dogru 15 kademe geri gelir gunu ekside bile kapatabilir.

bu kopyala yapıstır KAP haberleriyle alım yapanların eline verin halen inanan varsa

Sayfa 324/650 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •