Sayfa 324/1002 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    İsyerindeki cok yakin oldugum arkadasimda covid pozitif cikmis, bana ondan bulasmadiysa, benden ona bulasti kesin.
    Bizde önceden temaslıyım deyip 14 gün yatıyorlardı, temaslıyım deyip gidenlerden pozitif olan duymadık !!!!
    Şimdi şöyle bir uygulama var temaslıyım deyip 14 gün gidenleri geldiklerinde dönüşümlü çalışmadan çıkardılar....
    Önceden covid watsapp gurubunda 20 covid 40 temaslı veya 25 covid 60 temaslı oluyordu, şu an 38 covid var temaslı yok ))))))
    Benim şahsen şahid olduğum durum, değerlendirmesini siz yapın

2. önümüzdeki 10 yıl geçmişteki 100 yıllık alışkanlıkların çoğunu silip süpürecek ... bak dediydi dersin... geometrik olarak büyüyen yeni teknoloji bir çok dev gibi şirketi de ya yok edecek ya da küçültüp değişime zorlayacak ... nedir o neler oluyor ?

666 bir yanılgıdır ... onu da yanlış yerde arıyorsunuz ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3. Zombilerin yükselişi!

Borsaya dün sabah bir açıklama düştü. Bir tekstil şirketi, Halkbank’tan aldığı ve ödeyemediği için yılın başında yapılandırdığı kredinin, ilk taksitini ödeyemediğini açıkladı. Oysa aynı şirketin hisseleri yıl başından beri yüzde 246 yükseldi. İşte bir illüzyonun peşinde ‘hava oyunlarına’ sürüklenen on binlerce kişi ve ekonominin gerçeği…

https://www.gazeteduvar.com.tr/zombi...makale-1502135
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

bugün denizlerde gaz bulunmamış herhalde..tuprs a veriyor namıssız pala
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Zombilerin yükselişi!

Borsaya dün sabah bir açıklama düştü. Bir tekstil şirketi, Halkbank’tan aldığı ve ödeyemediği için yılın başında yapılandırdığı kredinin, ilk taksitini ödeyemediğini açıkladı. Oysa aynı şirketin hisseleri yıl başından beri yüzde 246 yükseldi. İşte bir illüzyonun peşinde ‘hava oyunlarına’ sürüklenen on binlerce kişi ve ekonominin gerçeği…

https://www.gazeteduvar.com.tr/zombi...makale-1502135
    ALGYO hiç kıpraşmadı ya.

100 milyon dolarda kasada hani.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Türkiye Varlık Fonu eurobond işlemini erteledi-Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye Varlık Fonu eurobond işlemini erteledi-Bloomberg HT
    Zaten belli oldu endex eksiye geçti, neden borsa endexsi 120 üstüne attı onuda hala bilmiyoruz,zaten borsaya güvenim sıfır,döküntü hisseler katlamış gitmiş,baba hisseler sürünüyor,gerçi onların içindede uçanlar var,neyse ucuz hisse kovaladığım için bende sorun yok,tepelerden alan düşünsün,kıytırık ihlasın gyo'su R 0.90 cıvarıydı bedelliye gitmişti,bugün 0.22 gösterdi,yandım anam diyenden geçilmiyor

Sayfa 324/1002 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •