Sayfa 324/1001 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Viop Akşam seansı nasıl kapattı. Pek takilmam aksam seansına ama merak ettim. Cuma bazı kağıtlara yabancı geldi. Dolarda düşüş olursa devamı gelir. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Viop Akşam seansı nasıl kapattı. Pek takilmam aksam seansına ama merak ettim. Cuma bazı kağıtlara yabancı geldi. Dolarda düşüş olursa devamı gelir. Ytd
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=899&page=189

3.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Kapanış yine mokoko olacak bu yunanistan işi yakın zamanda çözülmez..ytd
    Cozulmezse cozulmesin
    Pala bey bunla yasiyamaz Sonsuza dek belki bi yil belki uc yil yunanla kufurlesecez e noolcak
    Asil tehlike fransa Dan talep edilen o silahlar yunanistana giderse olur . O isin rengini degistirir.
    Oyle bi cilginlik olursa zate Kim takar borsa yi
    Fransa özgür bi Devlet isterse satar almanya abd filan buna Engel mengel olamaz para lazimsa verir degilse vermez ne vercek durduk yerde Basina onunda Bela ama bilemenki insanoglu cozumlenemiyen bi varlik belki belayi seviyodur

4. Napıyon moruk? En son inönü'ye adaları reddettirmiştin..

Herşey yolunda mı?

5.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bir şey soracağım,
    2 yıl önce kullanmadığım bir hesap ..

Sonra sinirlenip hesabı kapatıcam diye 1 lot kalmıştı..
    ..
    Arayan soranda yok..
    Böyle bir şey yasal mı? Kafaya göre faiz koyup...
    Hayır hisse senedine dönmüş portföyde öyle kalmış... bakiye tıkır tıkır atmış yukarı sayaç gibi.. bugün gördüm...

Nediyorsunuz yatırayım mı parayı? Yoksa yasal yollara mı başvurayım?
    Şuan hala haber vermiyorlar..

benim de var yalnız hesapta tam takır sonradan para isterler mi ?

6. content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/1599297209111653447651.jpg

Yav kardeşim sonunda buldum şhortingencilerin yuvasını. Ahmet mergan gibi bende diyorum viop pastasında diğerleri sekmesindeki yüksek mikarda short nerden geliyor. Ahmet abim gibi söyliyiverem bende ky shortluyorsa by longlar. Gördüğüm gibi Koç nickli arkadaşı da 10 sene öncesinden hatırlar gibiyim. Kendi kendine yeni göstergeler bulur sayfa acar ve öngürülerde bulunup teknikci abilerin gözüne girmeye calışırdı. Ama öngürüleri tutmazdı . Şimdi belki kara kuşak olmuştur .

8.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Yav kardeşim sonunda buldum şhortingencilerin yuvasını. Ahmet mergan gibi bende diyorum viop pastasında diğerleri sekmesindeki yüksek mikarda short nerden geliyor. Ahmet abim gibi söyliyiverem bende ky shortluyorsa by longlar. Gördüğüm gibi Koç nickli arkadaşı da 10 sene öncesinden hatırlar gibiyim. Kendi kendine yeni göstergeler bulur sayfa acar ve öngürülerde bulunup teknikci abilerin gözüne girmeye calışırdı. Ama öngürüleri tutmazdı . Şimdi belki kara kuşak olmuştur .
    Dıger short herzaman yüklü olacak hedge amaçlı açanlar

Sayfa 324/1001 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •