Viop Akşam seansı nasıl kapattı. Pek takilmam aksam seansına ama merak ettim. Cuma bazı kağıtlara yabancı geldi. Dolarda düşüş olursa devamı gelir. Ytd
Viop Akşam seansı nasıl kapattı. Pek takilmam aksam seansına ama merak ettim. Cuma bazı kağıtlara yabancı geldi. Dolarda düşüş olursa devamı gelir. Ytd
Cozulmezse cozulmesin
Pala bey bunla yasiyamaz Sonsuza dek belki bi yil belki uc yil yunanla kufurlesecez e noolcak
Asil tehlike fransa Dan talep edilen o silahlar yunanistana giderse olur . O isin rengini degistirir.
Oyle bi cilginlik olursa zate Kim takar borsa yi
Fransa özgür bi Devlet isterse satar almanya abd filan buna Engel mengel olamaz para lazimsa verir degilse vermez ne vercek durduk yerde Basina onunda Bela ama bilemenki insanoglu cozumlenemiyen bi varlik belki belayi seviyodur
Napıyon moruk? En son inönü'ye adaları reddettirmiştin..
Herşey yolunda mı?
content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/1599297209111653447651.jpg
Yav kardeşim sonunda buldum şhortingencilerin yuvasını. Ahmet mergan gibi bende diyorum viop pastasında diğerleri sekmesindeki yüksek mikarda short nerden geliyor. Ahmet abim gibi söyliyiverem bende ky shortluyorsa by longlar. Gördüğüm gibi Koç nickli arkadaşı da 10 sene öncesinden hatırlar gibiyim. Kendi kendine yeni göstergeler bulur sayfa acar ve öngürülerde bulunup teknikci abilerin gözüne girmeye calışırdı. Ama öngürüleri tutmazdı . Şimdi belki kara kuşak olmuştur .
Yer İmleri