Sayfa 324/1002 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. herkes bankada ki dolari artiyor,faiz indirimleri devam edecek oh ne guzel diye seviniyor ancak kotu bir haberim var.

imalat sektorunde tum sevkiyatlar durmus vaziyette.

hammaddeciler 3 ay sonrasini hesaplayip fiyat vermeye basladi.

600 firmanin oldugu bir sanayi sitesindeyim 550 tanesi durmus vaziyette ( matbaa- ambalaj uretim sitesi )

tum bunlar zincirleme olarak igneden iplige ciddi zam demek..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    142 milyon TL (eski parayla trilyon) 6 ay bile yetmemiş. Güya kefenle çıkmıştı yola, neyin koruması bu...

Erdoğan’ın korumalarına 1 yıllık ödenek 6 ay dayandı

https://tele1.com.tr/erdoganin-korum...ayandi-491559/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    herkes bankada ki dolari artiyor,faiz indirimleri devam edecek oh ne guzel diye seviniyor ancak kotu bir haberim var.

600 firmanin oldugu bir sanayi sitesindeyim 550 tanesi durmus vaziyette ( matbaa- ambalaj uretim sitesi )

Yakında 6-12 ay sonrasını hesaplayacaklar.!!
    Dövizde kıtlık başlayacak.!!
    Ayaklı Borsa, tezgah altı
    Altın Çağını yaşayacak.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Ben de kendi işimi 1 sene idare edecek şekilde stokladım bu ay hazır piyasada mal varken ama bir gün öbürünü tutmuyor. Benim bugün yaptığım 1 senelik hesap 3-4 ayda nakavt olabilir ben de kendimi işsiz bulabilirim. Zaten hali hazırda yok çekilen bir sürü mal var.

Hayırlısı diyelim.

5. Benim yaptığım hesap önceki aylardaki talebe göre yapıldı. Benim rakiplerimin stokları bir bir patlar da talep bana doğru kayarsa ben de vaktinden önce patlarım. Zincirleme reasksiyon bu.

Bunun önüne de hiçbir stok geçemez, dayanamaz. En fazla 1-2 ay kurtarırsın.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben de kendi işimi 1 sene idare edecek şekilde stokladım bu ay hazır piyasada mal varken ama bir gün öbürünü tutmuyor. Benim bugün yaptığım 1 senelik hesap 3-4 ayda nakavt olabilir ben de kendimi işsiz bulabilirim. Zaten hali hazırda yok çekilen bir sürü mal var.

Hayırlısı diyelim.
    Bu yaptıkları .!!!
    Kimse önünü göremiyor.!!!
    Güven ortamını yerle bir ettiler.!!
    Etmeye devam edecekler.!!!
    Milleti kredi bagımlısı yaptılar.!!
    Vatandaşın geleceğine ipotek koydular.!!
    Bu işin sonu çok kötü olacak.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    herkes bankada ki dolari artiyor,faiz indirimleri devam edecek oh ne guzel diye seviniyor ancak kotu bir haberim var.

Bir sey olmaz zor durumda kredi cekilir. Kredi ucuz olacak.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. Devalüasyon yapıyorlar dalgalı kurda, bu net..

Başka türlü ifadeyle, ya faizi ya doları kontrol edersin yaklaşımıyla, faizi kontrol etme niyetindeler, doları piyasaya bıraktılar, kendisi dengelensin hesabı. Enflasyondan da vazgeçtiler, çoğunlukla yurt dışı gelişmelerle alakalı değerlendirmesiyle, en azından izahı var dediler.

Erenlerin tavrı önemli yoksa vatandaş zaten dolarize durumda, daha da dolarize olamıyor 250 milyar dolar bandında dolaşıyor, yurt dışı fx piyasaların eli kolu bağlı swap faizinden ve daha önce yaşanan tecrübelerden, hülasa biz bize başbaşayız.

Bu noktada iki konu var, ya hala kendi koşullarımızda bir ending diyagonal yapı ve kırılgan tükenmiş durumda, ya da erenler devreye girecek ending diyagonal patlayacak, son dibe 4 diyeceğiz running flat düzelttik diyeceğiz, yeni 5 nci dalgamız hayırlı olsun.

Daha önce çizdiğimiz uzunca zamandır zikrettiğimiz ending diyagonalden farklı olabilir yapı, yani şu an ED 5' e gidiyor olabiliriz bu arada..

Sayfa 324/1002 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •