Sayfa 324/2384 İlkİlk ... 2242743143223233243253263343744248241324 ... SonSon
Arama sonucu : 19065 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://tr.sputniknews.com/20220212/...053776785.html

Reuters, ABD ve AB’nin Ukrayna ile olası bir savaş durumunda Rusya'nın SWIFT sisteminden tamamen çıkarılması planından vazgeçtiğini aktardı.
    Hiç bir şey yapamazlar. Zavallı bir durumdalar. Turkiya Urus uçaginı ne zaman düsürdüydü?
    Ingiltere, Almanya, Fransa ve Abd Urus uçağı düşürmeyi akillarindan bile geciremezler.
    @erefefik

2. CEM TOKER��@tokcem·15s

Trump çılgındı, deliydi, aptalca söylem ve kararları olmuştu vs. vs. ama şu anda Başkan olsaydı,
    Rusya bu kadar patavatsızca meydan okumaya cesaret edemezdi…
    Seçimlerde niye Biden'i desteklediniz?

Liboşlar...

Geleceği öngörebilene abdal, öngöremeyene aptal dirler.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ihalelerde enerji dagitim islerini, yandaş ama oz sermayesi olmayan firmalara vermisler. Bunlarin buyuk bir kismi batik.
    Aywaaaa..
    Batan sirket enerji dağıtım firmalarına iş yapan bir tasaron..
    Alarko topigine gir, linklere bakıvir.

Ayrıca;
    Enerjisa var borsada sabanci+alman ortaklığı.
    Ankara, adana, istanbul anadolu yakasi dagitimi onda...

Meram var alarko+cengiz. Konya ve cevresi iller.

Alarko ve Enerjisa hisselerinden bende var be yaaa..!

4. Alarko ve Enerjisa hisselerinden bende var be yaaa..!
    Yok onlari kastetmedim.
    @erefefik

5. KOZMOZ_DİN _BİLİM@Zalim_Fira·19s

İstanbul depremi olur mu ? Dikkatimi çeken bir şey var ki ne kadar şeytana tapan var ise sanki hepsi tek merkezden emir almış gibi deprem beklentilerini sıralıyorlar şahsi kanaatim zihin kodluyorlar gerekli düşünce enerjisi oluşsun diye …
    @erefefik

6. Simyacı@matrix_9x

Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturası zamları geri alınıncaya kadar ödemiyorum çıkışı bundan 50 yıl önce Avusturalya da ki süt protestosu olayının bir benzeridir.
    Avusturalya 50 yıl önce süte zam yapılır. Bir iki cent (kuruş) kadar çok minik bir zam. Avusturalya halkı süt almaz.
    Benzerlik yok. Analez çok yanlış.

Elektrik konusunda iktidar- muhalefet yok. Şimdi sosyal medyada, tvlerde elektrik kesintileri olacagini yazan, soyleyen cok kisi var. 1-2 sene once de vardi ama daha azdi. Ben 2017 yilinda yazdim bu forumda, o zaman yoktu.
    Elektrik kesintilerinin gercek sebebini gizliyorlar. Bunun icin bir alt yapi hazirliyorlar.

Elektrik kesintilerinin cok ciddi etkileri olacak.

Mesela kameralar calismayacak. Simdi yazmam, 2017'de ne gibi onlemler alinabilicegini yazmisimdir.
    Onlemler guvenlikle ilgili olmali.
    @erefefik

7. @erefefik

8. Ukrayna Savunma Bakanı ve Ukrayna Genelkurmay Başkanı’nından olası Rus işgaline karşı ortak açıklama:

“Sizleri çiçeklerle değil Stinger’lar, Javelin’ler ve NLAW’larla karşılayacağız. Cehenneme hoş geldiniz!”
    Salak herifler...Urus oyle bir vuracak ki tee Portekiz Halki bile hatta tee Arjantin Halki bile korkudan altina sicacak.
    Bu Turkiye icin cok olumlu bir gelisme olur.
    Bati Turkiya'nin giymatini anlar.
    Bize cok haksizlik yaptilar.
    @erefefik

Sayfa 324/2384 İlkİlk ... 2242743143223233243253263343744248241324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •