Sayfa 324/661 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Konuyu "Yonetim kurulu uyelerinin maasindan tasarruf"a indirmek bugunku KAP'a haksizlik olur bence

2. Arkadaşlar olması gereken buydu bu İşbankası içinden İş holding başlığı altında en az faaliyet konularına göre 5 holding daha çıkar. Çok doğru ve yerinde bir karar. Artık işbankası sadece bankacılık faaliyetlerine odaklanacak ve enerjisini harcayacak , iştiraklerinin arkasını toplamayacak. Yeni holding halka arz olduğunda hayal bile edilemeyecek gelir elde edilecek. Gerçekten çok istediğim bir durumdu bu. Daha önceki yazılarımda girift ilişkilerin bırakılması , daha sade ve hızlı hareket edebilen yalın bir yönetime geçilmeli derken tamda bunu söylemiştim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Ben de bir sey zannetmistim. Sadece147sirketmis.
    https://m.bloomberght.com/is-bankasi...pluyor-2337244
    Millet #ishol falan demis ama benim önerim #IS147

4. Eğer bu süreç iyi yönetilirse ki yönetileceğine inanıyorum. İşbankası veya iştiraklerinin mevcut piyasa veya defter değerlerini unutun ve mevcut hisse fiyatlarını orta vade için 2 veya 3 ile çarpın.

5.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Kurulması planlanan A.Ş onun için en güzel isim İŞ.AŞ olmalı bence

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Benim önerim de Hedef2053 A.Ş. ;)

7. Bundan sonra İşbankası ve iştiraklerinin iyi bir fon ayırıp BİST te işlem gören hisselerinin fiyatlarında olası manipülasyonları önlemeye ve hisse fiyatlarının hakettiği yerlere ( Sadece Bist değil tüm Dünya genelinde halka açık aynı sektördeki şirketlerin Pd/dd ve fk ları baz alınarak) gelmesini sağlamalı ve holdingin halka arzını buna göre yapmalı.

8.  Alıntı Originally Posted by Stock trader Yazıyı Oku
    Eğer bu süreç iyi yönetilirse ki yönetileceğine inanıyorum. İşbankası veya iştiraklerinin mevcut piyasa veya defter değerlerini unutun ve mevcut hisse fiyatlarını orta vade için 2 veya 3 ile çarpın.
    Anlamadığım iştirakleri ve banka normal de kar etmiyormuydu!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 324/661 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •