Konuyu "Yonetim kurulu uyelerinin maasindan tasarruf"a indirmek bugunku KAP'a haksizlik olur bence
Konuyu "Yonetim kurulu uyelerinin maasindan tasarruf"a indirmek bugunku KAP'a haksizlik olur bence
Arkadaşlar olması gereken buydu bu İşbankası içinden İş holding başlığı altında en az faaliyet konularına göre 5 holding daha çıkar. Çok doğru ve yerinde bir karar. Artık işbankası sadece bankacılık faaliyetlerine odaklanacak ve enerjisini harcayacak , iştiraklerinin arkasını toplamayacak. Yeni holding halka arz olduğunda hayal bile edilemeyecek gelir elde edilecek. Gerçekten çok istediğim bir durumdu bu. Daha önceki yazılarımda girift ilişkilerin bırakılması , daha sade ve hızlı hareket edebilen yalın bir yönetime geçilmeli derken tamda bunu söylemiştim.
Eğer bu süreç iyi yönetilirse ki yönetileceğine inanıyorum. İşbankası veya iştiraklerinin mevcut piyasa veya defter değerlerini unutun ve mevcut hisse fiyatlarını orta vade için 2 veya 3 ile çarpın.
Bundan sonra İşbankası ve iştiraklerinin iyi bir fon ayırıp BİST te işlem gören hisselerinin fiyatlarında olası manipülasyonları önlemeye ve hisse fiyatlarının hakettiği yerlere ( Sadece Bist değil tüm Dünya genelinde halka açık aynı sektördeki şirketlerin Pd/dd ve fk ları baz alınarak) gelmesini sağlamalı ve holdingin halka arzını buna göre yapmalı.
Yer İmleri