Sayfa 324/1005 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Viop LI

1. kimdi o ekgyo gitmezse endekste gitmezdi diyen...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Kapanışa doğru altın vuruş gelirse yarın da devam eder diyorum aynı şiddet de olmasa da.
    Emlak konutta spotta is tek tabanca satıcı ne lan bu millet varant mi aldı viop aşırı long müdür nedir. Baskı baskı..

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Haftalarca süren düşüşün duzeltmesi bitmiş olabilir Xu100 de

Dur daha düşeni yeni kırıyoruz. Orta çizgiye geliyoruz ama..

4. Bence faizi yükseltince artıyor hisse, ancak GUBRF de anomali var, bedava peynire girilmiyor

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. 2047 Eurobond değer kazanmış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Cenazeyi gömmezsek,her an canlanma riski var...

Yani o malum modelin başarısızlığı ve bir daha asla uygulanmayacağı REİS TARAFINDAN ifade edilmedikçe....

Bir zaman ansızın , reis tarafından;FAİZ SEBEPTİR ENFLASYON SONUÇ VS. olayı dillendirilebilir.Bir ceylan ürkekliğinde gogogogo devammmm

CENAZE HALA ORTADA

7.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Emlak konutta spotta is tek tabanca satıcı ne lan bu millet varant mi aldı viop aşırı long müdür nedir. Baskı baskı..
    Aracı kurum dağılımdan hiç bir çıkarım yapamayacağın tek bir kağıt varsa o da Ekodur. Kimin eli kimin cebinde neler karşılıklı işlem hiç bir halt anlaşılmıyor

8. Bir yatırımcı geldi de borsadan hisse alıyor diye bir şey yok. Bir el borsayı ittiriyor.

Üzümü ye bağını sorma derler ama nedensellik hakim olunca cesaret edemiyorsun.

Sabah alıp sonra yediriyor.

Rekabet Kurumu borsaya da el atmalı. Bankalara anlaşıp faiz belirliyorsunuz diye ceza yazmıştı.

Sayfa 324/1005 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •