Sayfa 324/405 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374 ... SonSon
Arama sonucu : 3239 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

XU100...

Grafiği şimdiden yapıştırayım. Daha sonra müsait bir zamanda inceleme yapmaya çalışırız...

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    XU100...

Grafiği şimdiden yapıştırayım. Daha sonra müsait bir zamanda inceleme yapmaya çalışırız...

[IMG]Turpun büyüğü heybede" deyimi, genellikle önemli olayların henüz ortaya çıkmadığını ve gelecekte daha büyük gelişmelerin yaşanacağını ifade eden bir mecaz anlam taşır. Bu deyim, küçük görünen olayların daha büyük bir sürecin habercisi olduğunu vurgulamak amacıyla kullanılır. Genellikle uyarı niteliği taşır ve beklenen gelişmelere işaret etmek veya sürpriz durumları anlatmak için tercih edilir.[/IMG]

Böyle bir deyim ortadayken ve sadece varlık fonu alımları ile tutulmaya çalışılan borsadan bir cacık olmaz gibi üstad.

4. Yeşil trend te bir kar satışı bekliyordum açıkçası ama trendin üzerine çıktı. Tabi henüz hafta bitmedi.

5. Bunun durumuna bir bakarsın üstad.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    [IMG]Turpun büyüğü heybede" deyimi, genellikle önemli olayların henüz ortaya çıkmadığını ve gelecekte daha büyük gelişmelerin yaşanacağını ifade eden bir mecaz anlam taşır. Bu deyim, küçük görünen olayların daha büyük bir sürecin habercisi olduğunu vurgulamak amacıyla kullanılır. Genellikle uyarı niteliği taşır ve beklenen gelişmelere işaret etmek veya sürpriz durumları anlatmak için tercih edilir.[/IMG]

Böyle bir deyim ortadayken ve sadece varlık fonu alımları ile tutulmaya çalışılan borsadan bir cacık olmaz gibi üstad.
    Hatırlar mısınız? Sene 1999 Deniz BAYKAL hükümete dışarıdan destek veriyor...!!!

Sabah "desteğimi verdim" der, akşam "desteğimi çektim" derdi...!!!

Borsa bir aşağı bir yukarı gider gelirdi...!!! Bu arada birileri bayağı iyi kazanıyordu...!!!

Yıllar sonra kimlerin kazandığı da ortaya çıkmıştı...!!!

Yine benzer bir durum olma olasılığı da var mâlesef...!!!

7. Buradan ufak bir tepki yapma olasılığı ile beraber, gri kanala inip dip çalışması da yapabilir.

KOZAA...

Her şey iyi güzel görünüyor ama 13 yanmış...!!!

O nedenle dikkatli olmakta fayda var. Olumsuz bir durumda geri vites yapmayı bilmek lâzım...!!!

Sayfa 324/405 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •