Sayfa 324/499 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Bilgiler için teşekkürler doctirine bey

2.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    Sn doctrine üstad çok teşekkürler. Saygılar.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Veren veriyor
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. İştirak Arapça kökenli olup ortak anlamını taşımaktadır.
    Egenin dört şirketi olmuş oldu. Biri iştirak üçü ise bağlı ortaklık. %50 üstü bağlı ortaklık altı iştirak olarak kabul ediliyor.
    Şimdi gelişme kısmına geliyorum;
    EAT Ege kurulması için kasadan 28 m çıktı. Eski fabrika arsası ve binası kullanılacak. Başka eski araç gereç ekipmanlar da kullanılacak.
    Şimdi sonuç kısmına geçiyorum; EAT Ege bağlı ortaklık yani halka açık değil.
    Tamam sadede gel deyişinizi duyar gibiyim)
    Konsolide olduğu için hiç bir zaman yapacağı anlaşmaları karı zararı açıklamak zorunda değil yani haberiniz olmayacak. Ticari sırrrın sırrı olarak kalacak.
    Bunlar benim şahsi kanaatim tabi şirket farklı strateji izler mi göreceğiz.

5. Kurtlar vadisi ihtiyarlar heyeti sır katibi. 😂😂

6.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    İştirak Arapça kökenli olup ortak anlamını taşımaktadır.
    Egenin dört şirketi olmuş oldu. Biri iştirak üçü ise bağlı ortaklık. %50 üstü bağlı ortaklık altı iştirak olarak kabul ediliyor.
    Şimdi gelişme kısmına geliyorum;
    EAT Ege kurulması için kasadan 28 m çıktı. Eski fabrika arsası ve binası kullanılacak. Başka eski araç gereç ekipmanlar da kullanılacak.
    Şimdi sonuç kısmına geçiyorum; EAT Ege bağlı ortaklık yani halka açık değil.
    Tamam sadede gel deyişinizi duyar gibiyim)
    Konsolide olduğu için hiç bir zaman yapacağı anlaşmaları karı zararı açıklamak zorunda değil yani haberiniz olmayacak. Ticari sırrrın sırrı olarak kalacak.
    Bunlar benim şahsi kanaatim tabi şirket farklı strateji izler mi göreceğiz.
    Yani fren gibi hiç bir şekilde kar katkı vs çıkarım yapabileceğimiz birşey yok mu hocam. Ya da eski fabrikaya ilişkin detay vs.

7. Ege fren iştirak bir şirket eat %80 ortak olunan bağlı şirket
    Her bilanço döneminde Egeen bilanço çatısı altında egetec EEFZ gibi bir satırlık kar zarar durumu açıklanır ancak yapılacak anlaşmalar gelişmeleri açıklama zorunluluğu olmadığı için haberleştirme yöününde bir yaklaşımda bulunacaklarını sanmıyorum
    Bilanço zamanı çok yaklaştı
    İyi bilançoya ihtiyacımız var
    Bezdih bıhtıh be

Sayfa 324/499 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •