Sayfa 324/956 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 7648 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Ben de yanlış başlığa girmişim, zeytinyağı topiği diye diye daldım anaaa... bir baktım ki teoloji topiğiymiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben de yanlış başlığa girmişim, zeytinyağı topiği diye diye daldım anaaa... bir baktım ki teoloji topiğiymiş.
    Teoloji topiği olsa, bu konuda belli bir eğitimi olanlar tartışırdı.

Burada kanaat önderlerinden biri G.Ahmet.

Cemaat'te, Cuma namazlarından feyz almış imam yetiştirmeleri.

İşin acı tarafı, sanırsın ki bunların alayı 632 ile 660 yılları arasında yaşamış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    O zaman cep,bilgisayarı kullanma,çünkü bunlar kuantuma göre üretildi !!!,yazımı anlamadın galiba orada önce teistim diye belirttim,4 semavi ve dışı dinleri hep inceledim,çoğu ayetlerin diğer dinlerin mana anlamını bilirim,sonuç sıfır,insanlığın yücelmesi dinlen değil bilimlen olur...
    tabi ki Cepte kullanırım Bilgisayarda.. benim her fizik yasasını derinlemesine bilmem gerekmiyor.

Başta İslamiyet olmak üzere Hristiyanlık, yahudilikte din adamları tarihin değişik dönemlerinde birçok birçok yeniliğe bağnazlıkla karşı çıkmışlardır. Ancak bunun dinlerden değil kişilerin kişisel çıkarlarını korumaya çalışmasından yada maksimize etmeye çalışmasından kaynaklı olduğunu düşünmek gerekir. birçok dinde mezheplerin oluşması mesela..
    (O yüzden de Hz İsa Peygamberin Hristiyanlık dini ve İncilin büyük kısmı kişilerce bozulup tahrif edildiğinden son din hak dini İslam dini geldi.)

Bilim/teknoloji insanlığın gelişmesi için bir araçtır bir amaç olmamalıdır.

4.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Elbette goruyor, biliyor. Dilerse insanlarin ve seytanlarin kotulügene engel olur, dilerse olmaz.

Isteseydi elbette herkesi yuzde yuz iyi yaratirdi. Ama seytana sure verdi. Herkesi sinava gonderdi.

Bunun icin tek bir ayet aramayin. Kuran'da pek cok yerde bu olaylar anlatiliyor. Bastan okumayi deneyin.
    O zaman, şeytanın gelecekte ne yapacağını öngöremiyor mu?

Şeytanı kim neden yarattı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    O zaman, şeytanın gelecekte ne yapacağını öngöremiyor mu?

Şeytanı kim neden yarattı?
    Dualiteyi anlamadan bunu anlamanız zor.

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    O zaman cep,bilgisayarı kullanma,çünkü bunlar kuantuma göre üretildi !!!,yazımı anlamadın galiba orada önce teistim diye belirttim,4 semavi ve dışı dinleri hep iceledim,çoğu ayetlerin diğer dinlerin mana anlamını bilirim,sonuç sıfır,insanlığın yücelmesi dinlen değil bilimlen olur...
    4. semavi dinin inanalarına ne isim veriliyor refa, dinlerinin ismi ne..?
    hangi ülkelerde yaşıyorlar, aynı hatayı reha kaya da yaptı ki kendisi araştırmacıdır
    düşün milleti 1400 sene nasıl inandırmışlar sahi bu zebura inananlar hangi dine mensup olmuş oluyor..?
    sonuçta ayrı bir din ve inanış ya....

7. Adama sormusum Allah "Muhammed in evine misafirlige giderseniz fazla oturmayin erkenden kalkin gidin" diye ayet yollamis ne dusunuyorsun?

Adamda "tabiki olabilir niye olmasin?" demis

Biz bosuna tartisiyoruz bunlarla

8.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Adama sormusum Allah "Muhammed in evine misafirlige giderseniz fazla oturmayin erkenden kalkin gidin" diye ayet yollamis ne dusunuyorsun?

Adamda "tabiki olabilir niye olmasin?" demis

Biz bosuna tartisiyoruz bunlarla
    Bu ayeti okuyupta bu sonuca varmak ayrı bir meziyet, kesin abdestsiz iken okudun yada kulağinda ağırlık var işitme cihazı kullanıyorsun. Bu ayet neden gelmiş diye biraz araştırsan belki anlarsın.

Sayfa 324/956 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •