Sayfa 325/790 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Bir çalışma yaptım. Bu tablo her şeyi açıklıyor. Adamlar kâğıdı zirveden vermeye başlamışlar. %70'ten 1 yıl içinde %53'e, sonraki yıl ise %18'e düşmüş Cıtı. Dağ olsa dayanmaz. İşin enteresan tarafı, kâğıdı dibe oturttuktan sonra %7 toplayarak %25'e çıkarmış, sonra bir daha dağıtmış.
    Bizim için (şirketi kastetmiyorum) önemli olan, son üç veri. CITI az da olsa (%1) almış son bir iki ayda.
    Aynı olayı Pegasus'te yaşadım. Yüzde %85 yabancı payı, %5'e düştü. Ama sonunda gene adamlar kaldırdılar kâğıdı %35'e çıkarak.
    Bekleyip göreceğiz.

2. Aynı süreçte pegasustaydım ama adamlar şirketin iyiye gideceğine dair bir sürü umut verdi. Doluluk oranları düzeldi, eski uçakları sattılar, iz airi aldılar vs vs ama bu nasıl zarar ediyor onu da anlamıyorum neye dayandıracaklar acaba?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. *hsbc, bizim toptan için hedef fiyatını 8 tl'den 8,50 tl'ye yükseltti

02.02.2018, 09:44:27

4. Keşke ünlü amca yukarlardan bi yerlerden hedef fiyat belirlese

5. nasıl bir hissesin sen yetmedi mi artık...yeter gari yuru be uyuz essek...

6. Yükselince ortaya çıkan tipler var. Düzeltme için sattırmayıp kendileri satıyorlar. Şimdi ordada yoklar ama çıkış başladı mi dahil oluyorlar. 8.4 satan su an %5 daha karlı . 8.40 elindekini kaptıran şimdi burdan alırdı. Bilmiyorsan hiç olmassa milletin satıp satmadıgına karışma.

7.  Alıntı Originally Posted by catarmurat Yazıyı Oku
    Yükselince ortaya çıkan tipler var. Düzeltme için sattırmayıp kendileri satıyorlar. Şimdi ordada yoklar ama çıkış başladı mi dahil oluyorlar. 8.4 satan su an %5 daha karlı . 8.40 elindekini kaptıran şimdi burdan alırdı. Bilmiyorsan hiç olmassa milletin satıp satmadıgına karışma.
    Bence boş konuşuyorsun...

8.40 direnç olduğu görünüyordu ama biri sat dese bile satamazdım. 7 ay beklediğim hisse %4 karla elden gitme ihtimali de vardı..

Taşıma sürem 2-3 hafta olsaydı bunu göze alırdım ama bu kadar bekledikten sonra yemiyor.

Trade edilecek zaman da gelecek ama bu seviyelerden değil.. Tabii bu benim düşüncem...Buradan belki de 7.80 e bile gelebilir. O ihtimali bile göze alıp beklemeyi yeğlerim.. Al-sat yapabilen yapar..
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

8. Art niyetli yorum yapanlar var. Lafım onlara.

Sayfa 325/790 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •