Sayfa 325/501 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    kafa karıştırıyorlar ya operasyon için mal devri var ya al gülüm ver gülüm galip iş bankasından 10 gündür topladı şimdi bakın 251 bin lot sattım diyor ama takastaki yatırım gedik ve diğerdeki alışlar kimin demiyor takasa göre yarın kazın ayağı belli olacak brütten önceki son gün ky ye izin verse onlar zaten 2.50 yapar ama sıkıyo o zaman hedefte sıçrama büyük olur ha galip her nane olurdüşünün gene bugün %11 marj oldu kendi bastı korkuttu la galip nasıl birisin bu kadar mı düştün 3.10 getir vereyim eldekileri yoksa kademeli alıma devam ytd
    Yemesinler bizi. Brüt takasta sen ky ya 250 bin lotu satacan ha. Yatırım finanstan tek kalemde 110 bin lotu ky mı alacak. Hastır lan üç kâğıtcılar. Adam gibi götürseydiniz böyle deşifre olmazdınız. Hadi bakalım şimdi kara kara siz düşünün. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Yemesinler bizi. Brüt takasta sen ky ya 250 bin lotu satacan ha. Yatırım finanstan tek kalemde 110 bin lotu ky mı alacak. Hastır lan üç kâğıtcılar. Adam gibi götürseydiniz böyle deşifre olmazdınız. Hadi bakalım şimdi kara kara siz düşünün. Ytd
    Size sonuna kadar katılıyorum. Ben de o kadar lotu bugün sattıklarına inanmıyorum. Ayrıca eğitimcinin dediği gibi bu kadar mı düştün galip.Dayanışmaya gelince ben de varım ama sadece 7-8 bin lot alabilirim. 1, 95 in altında almaya hazırım. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Size sonuna kadar katılıyorum. Ben de o kadar lotu bugün sattıklarına inanmıyorum. Ayrıca eğitimcinin dediği gibi bu kadar mı düştün galip.Dayanışmaya gelince ben de varım ama sadece 7-8 bin lot alabilirim. 1, 95 in altında almaya hazırım. Ytd
    Arkadaşlar başka katılmak isteyen varsa bundan sonra özelden mesaj atsın. Ytd

4. 2.06 destek koydu güya 39 bin lot saniyede kala koysaydı önce ky verirdi 2 fiyatlar destek oldu yarin büyük gün bakalım ama al sat iki kurumda galip ytd

5.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    2.06 destek koydu güya 39 bin lot saniyede kala koysaydı önce ky verirdi 2 fiyatlar destek oldu yarin büyük gün bakalım ama al sat iki kurumda galip ytd
    İşte bu 2 nin destek olduğunu düşündüğümüz için bu umudumuzu kırıp elimizdekileri almak için 2 nin altına çekebilirler. İşte orda bekliyor olacağız. Ytd

6. 2 altına gelirse az daha alirim 1.50 lere geldi vermedim şimdi mi vercem bakalım galip bi de tweterda vangd konuşuyoruz felan yazıyordu Yarin o 39 bin lotun gerçekliği ni göreceğiz

7. Bi arkads daha satti dinletemedim lan spek boyin devrilsin galip sende agayim diye gezme yazil baya zarari var bakalim ogleden sonra ne olacak

8.  Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    Bi arkads daha satti dinletemedim lan spek boyin devrilsin galip sende agayim diye gezme yazil baya zarari var bakalim ogleden sonra ne olacak
    Ne ağası şeyimin ağası 3 kuruşun hesabını yapar. Ancak kimsenin olmadığı hisseleri götürür. O arkadaşıa söyle brüt kalksın üstüne 1-2 hafta geçsin burda kimse kalmayınca çok yüklü olmayacak şekilde alsın. Bu hisse 2 hafta böyle gider herkes umudu kesip satar o zaman götürür. Ytd

Sayfa 325/501 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •