Sayfa 325/1024 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bloomberght de sakallı tip mevduat oranı 15 e kadar duydum dedi insan banka şube miktar hatta ekran görüntüsü yapıştırmaz mı ya 😂 yalancı bunlar yalancı 😂

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Bloomberght de sakallı tip mevduat oranı 15 e kadar duydum dedi insan banka şube miktar hatta ekran görüntüsü yapıştırmaz mı ya �� yalancı bunlar yalancı ��

Ercan coşuyor yine. Barış'ı dövdü dövecek
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Bloomberght de sakallı tip mevduat oranı 15 e kadar duydum dedi insan banka şube miktar hatta ekran görüntüsü yapıştırmaz mı ya �� yalancı bunlar yalancı ��

Adam neden yalan söylesin ? Ayrıca bayan da ( Gizem hanım ) onayladı. Burada biz de yazdık.. Bu ülkede yaşayan insanlar artık bazı şeylere alışmalı.. Her şeyi göremeyecek, her şeyi öğrenemeyeceğiz.. İşte o zaman birilerine yalancı demek kolaylaşacak... Neyse, isteyen istediğine inanır veya inanmaz.. Kimsenin kimseyi ikna mecburiyeti yok..

4.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Adam neden yalan söylesin ? Ayrıca bayan da ( Gizem hanım ) onayladı. Burada biz de yazdık.. Bu ülkede yaşayan insanlar artık bazı şeylere alışmalı.. Her şeyi göremeyecek, her şeyi öğrenemeyeceğiz.. İşte o zaman birilerine yalancı demek kolaylaşacak... Neyse, isteyen istediğine inanır veya inanmaz.. Kimsenin kimseyi ikna mecburiyeti yok..
    Anlaşılan bu başlığı sıkı takip etmiyorsunuz. Burada ilk yüksek oranları yazanlardan birisiyim. Benim yazdıklarıma inanmayıp benden ekran görüntüsü isteyenler oldu. Kısacası ben onlarla DALGA geçtim önceki mesajımla.

Son düzenleme : memorex; 13-04-2017 saat: 23:36.

5.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Vakıfbank TL mevduatta %13,60 aldım; biraz daha zorlarsanız 13, 70 de alınabilir, bununda üstünü alan var mı?
    vakıfın normal mevduata o oranı vermesi imkansız.. swapa verebilirler ama..

6.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Vakıfbank TL mevduatta %13,60 aldım; biraz daha zorlarsanız 13, 70 de alınabilir, bununda üstünü alan var mı?
    Vakıfbank nasıl verdi o oranı hayret, bizim burdaki 11.5-12.20 diyordu en son
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Vakıfbank nasıl verdi o oranı hayret, bizim burdaki 11.5-12.20 diyordu en son
    Vakıfbank Özel Bankacılık Şubesinden alırsınız (500K üzeri)

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Anlaşılan bu başlığı sıkı takip etmiyorsunuz. Burada ilk yüksek oranları yazanlardan birisiyim. Benim yazdıklarıma inanmayıp benden ekran görüntüsü isteyenler oldu. Kısacası ben onlarla DALGA geçtim önceki mesajımla.

yüksek oranları hangi bankadan almıştın. swapla 14.25 verildiğini biliyorum, daha yükseğine ben ulaşamadım, 15 alınabileceğini düşünüyorum.

Sayfa 325/1024 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •