TKF bugun 113.505.013 pay gozukuyor tefasta. Bakalim yarın kaç olacak.
TKF bugun 113.505.013 pay gozukuyor tefasta. Bakalim yarın kaç olacak.
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Aynen. Bazı bankalar kendi bankalarinda saklama yapıp, fon yönetim giderinin tamamı da kendine kalıyor. Bence dediğiniz böyle başarılı fonlar, mevzuat izin verdiği noktaya kadar yönetim ücreti alabilir.
Tabi bankalar tarafindan bakarsakta, başka kurumun fonlarını mağazalarında bulunduruyorlar, saklıyorlar vs. Mac gibi fonlar içinde ulaşılabilirlik, alınabilirlik artıyor. Bu işin de bir maliyeti var.
Kaç tane fon, bu %35 azaltılsın, bizde bu azaltma oranına göre fon yönetim giderini düşürelim de küçük yatırımcıya faydası olsun diyebilir, buda muamma, fazla ütopik geliyor bana.
Bu arada Elz saklayıcı kuruluşu da, iş bankasıymış.
Exel tablosuna ihtiyaç var elinde kopyası olan var mı ben kaydetmedim
eib -0.11 %
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
MAC sırf bu yönetim ücretinin %35'ini aracılara vermemek için ve kendi saklama hesabına para yatırılmasını özendirmek için şöyle bir çağrıda bulunmuş.
https://twitter.com/Haydaracunn/stat...458816000?s=20
Yer İmleri