Sayfa 325/531 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Artık güzel ülkemde bombalar patlamıyo yalanlar patlıyo teker teker.

Enerji Piyasası Denetleme Kurumu "elektriğe patron kurtarma zammı" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Kurum, elektrik şirketlerine herhangi bir yardımın söz konusu olmadığını, tüketicilerin faturalarına yansıtılacak bir maliyet iddiasının da gerçek dışı olduğunu açıkladı.
    https://www.haberler.com/epdk-dan-bi...084846-haberi/

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Boş ver toprağım
    onları bilen biliyor, hem bireylerin sapıklıklarını tüm muhaliflere yüklemek büyük haksızlık
    her koyun kendi bacağından asılacak.
    O iş öyle olmuyo,bunların çamurlarını kafalarına boşaltmazsan Z kuşağını zehirliyorlar. en tepeden bir talimat geliyor hepsi aynı yalanı defalarca anlatınca genşlerin kafa bulanıyor. Herşeyi Allaha devredersek mahkelemere,avukatlara savcılara ne hacet... haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

3.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    o iş öyle olmuyo,bunların çamurlarını kafalarına boşaltmazsan z kuşağını zehirliyorlar. En tepeden bir talimat geliyor hepsi aynı yalanı defalarca anlatınca genşlerin kafa bulanıyor. Herşeyi allaha devredersek mahkelemere,avukatlara savcılara ne hacet... Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
    Susmuyor gereğini yapıyoruz, sadece onlar gibi 1'e 1000 katmıyor pireyi deve yapmıyoruz.
    Farkımız olmalı.

Hamiş
    1'e 1000
    pire deve örnekleri olayları küçümsediğime yorulmasın
    olaylar bireysel ve sapıklık
    hasta insanların yaptıkları şeyler her hangi bir camiaya mal edilemez.

borsa biraz düşünce hemen başladılar her yerde aynı şarkıyı söylemeye. ekonomi batmış,yabancısıda yerliside güvenmiyormuş erken seçim olmazsa ülkenin durumu felaketmiş vsvsvsvsvs... şu anda ekonomi yönetimi yüzünden para kaybediyorlar borsa yükselmeye başlayınca kendi zekaları sayesinde kazanacaklar. ekonomisinin boktan olduğunu düşündüğün bir ülkede hisse senedine yatırım yapmak nasıl bir akıldır. 90 lı yıllarda aynı durumdaydım,güvenmiyordum yönetime. borsada çok cüzi bi miktar bırakıp (spec hissesinde) bende yöneticiler gibi dövizden para kazandım. güvenmeyen böyle yapar borsada olmaz. Az kaldı,endeksde tekrar şaha kalkacak yine kendi akıllaroyla para kazanacaklar.

5.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    borsa biraz düşünce hemen başladılar her yerde aynı şarkıyı söylemeye. ekonomi batmış,yabancısıda yerliside güvenmiyormuş erken seçim olmazsa ülkenin durumu felaketmiş vsvsvsvsvs... şu anda ekonomi yönetimi yüzünden para kaybediyorlar borsa yükselmeye başlayınca kendi zekaları sayesinde kazanacaklar. ekonomisinin boktan olduğunu düşündüğün bir ülkede hisse senedine yatırım yapmak nasıl bir akıldır. 90 lı yıllarda aynı durumdaydım,güvenmiyordum yönetime. borsada çok cüzi bi miktar bırakıp (spec hissesinde) bende yöneticiler gibi dövizden para kazandım. güvenmeyen böyle yapar borsada olmaz. Az kaldı,endeksde tekrar şaha kalkacak yine kendi akıllaroyla para kazanacaklar.
    Seçecekleri adam mı varmış?
    üzerinde ittifak edebilecekleri bir KUKLA (odun) bulabilmişler mi?

Susmuyor gereğini yapıyoruz, sadece onlar gibi 1'e 1000 katmıyor pireyi deve yapmıyoruz.
    Farkımız olmalı.

Hamiş
    1'e 1000
    pire deve örnekleri olayları küçümsediğime yorulmasın
    olaylar bireysel ve sapıklık
    hasta insanların yaptıklarım şeyler her hangi bir camiaya mal edilemez.
    toprağım,olay sadece taciz meselesi değil. Belediye meclisinden biliyorum,öyle akıl almaz suçlamalarla geliyorlarki belediyelerdede meclisdede komisyonların gerçek işlerini yapmalarını engelliyorlar. adamlar işlerini yetiştirebilmek için mecburen fazla mesai yapıyorlar. bilinçli bir saldırma,mesele sistemi kilitlemek. Görmüyormuyuz,tabiiki görüyoruz fakat cevapsız bıraktığın zaman bu yalan tutacak galiba deyip daha bi cesaretle geliyorlar. Akılı verenler zaten belli aklı evveller de onlardan medet umuyor. bizede çamur attılar. Biliyorsun,Gariban çocuğunu ingilizce sınavlarına hazırlıyorum,karşılıksız. emekli olduğumu,evden çıkmadığımı bildikleri halde sağda solda çıkar sağladığımı falan söylüyorlar. benide vazgeçirmeye çalışırlarken, oğlumuda üniversiteye hazırlananların yardımına verdim.

Seçecekleri adam mı varmış?
    üzerinde ittifak edebilecekleri bir KUKLA (odun) bulabilmişler mi?
    ne zaman kimi seçmişki bunlar,yine yukardan bir isim gelir itaat eder toplanırlar onun etrafında. seçimi kaybetseler 3 ay sonra yine başlayacaklar seçim diye. israilin bile büyük tehlike dediği kanal istanbul, doğu akdeniz,suriye,ırak,libya, Türk birliği hatta belki ilk defa duyacaksın Batı trakya çalışmalarını yavaşlatmak, becerebilirlerse durdurmak. ne yaparlarsa yapsınlar Atatürk ün dediği misakı milli sınırlarına ulaşacağız inşallah.

8.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    ne zaman kimi seçmişki bunlar,yine yukardan bir isim gelir itaat eder toplanırlar onun etrafında. Seçimi kaybetseler 3 ay sonra yine başlayacaklar seçim diye. Israilin bile büyük tehlike dediği kanal istanbul, doğu akdeniz,suriye,ırak,libya, türk birliği hatta belki ilk defa duyacaksın batı trakya çalışmalarını yavaşlatmak, becerebilirlerse durdurmak.
    Yok canım abartıyorsun
    onlar koyun mu ki tıpış tıpış gidip de dayatılan adama ( KUKLA'ya) oy versinler
    onlar eğitimli insanlar.

Sayfa 325/531 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •