Sayfa 325/1001 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

“BUNU DİYEN BEN DEĞİLİM”
    Altaylı, yazısında şu ifadeleri kullandı:
    "Kerem Kınık'ın orada hala orada oturmasına izin vererek kurumu bitiren ben değilim. Gökbakar da değil. Kızılay’a kan bağışı yapmayın, bu Kızılay’a kan bağışı yapılmaz diyen de ben değilim. Bunu televizyonda ilk söyleyen kişi Murat Bardakçı’dır.

“DURUM TAM TERSİ”
    Yeni Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu üyesi olan ve sizi besleyen iktidardan yana olduğunu saklamayan kişidir. Ama sizin gibi satılık olmadığı için, yanlışa da yanlış deme cesaretini göstermiştir. Ben ise Murat’a “Haklısın ama kan işi ayrı Kızılay’a kan bağışı yapmaya devam edelim” diyen kişiyim. Yani durum size söyletilenin tam tersi.

“KANSIZ OLDUĞUNUZ İÇİN BİZDEN İSTİYOR”
    Siz satılık pislikler ve sizi havlatanlar... Tweet atacağınıza kan bağışı yapsanız zannederim Kızılay’ın kan sorunu ortadan kalkardı. Sizin tasmanızı elinde tutan kişi ya da kişiler size para verip tweet attıracağına, para verip her şeyiniz gibi kanınızı satmanızı da sağlayabilirdi. Ancak zannederim sizin kansız olduğunuzu bildikleri için küfür dolu tweet’i sizden, kan bağışını ise bizlerden istiyor."

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/f...ar-653735h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

SPK'nin 30/03/2023 tarihli ilke karari uyarinca; Pay senetlerinin ilk halka arzinda dagitimdan pay senedi alan yatirimcilar, ilgili paylari hesaplarina gectigi tarihten itibaren 90 gün boyunca borsa disinda satamaz, baska yatirimci hesaplarina virmanlayamaz, borsada özel emir ile ve/veya toptan satis islemine konu edemezler.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    SPK'nin 30/03/2023 tarihli ilke karari uyarinca; Pay senetlerinin ilk halka arzinda dagitimdan pay senedi alan yatirimcilar, ilgili paylari hesaplarina gectigi tarihten itibaren 90 gün boyunca borsa disinda satamaz, baska yatirimci hesaplarina virmanlayamaz, borsada özel emir ile ve/veya toptan satis islemine konu edemezler.
    Onu bunu bıraksınlar usülsüzlüklere baksınlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
    Merkez Bankası, Bankalar ile Doğrudan TL Uzlaşmalı Vadeli Döviz Satım İmkanı Getirdi- Bloomberg HT
    Çok sıkıstılar bakalım ne yapcaklar,bedevi,mafya parasıylan çark bu kadar döner,gerçekçi kaçan yatırımcılar bunlar kazansa bile kesin gelmez,bir tekmede biz vuralım derler,yatırımcı güven ister,oda adalet sistemi,varmı şu an yok,olsaydı adaletsiz islemler olmazdı,hırsıza hırsız demek,tecavüzcüye tecavüzcü,katile katil,vatan hainine hain demek vs suç onların gözünde,bir adam var kavala,üstelik onların adamı hala içeride,bekliyoruz sonucu hep beraber

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    90 günden önce çekilemeyecekmiymiş....

7.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    90 günden önce çekilemeyecekmiymiş....
    90 gün boyunca borsa "dışında" satamaz

8. Bakan Varank: Kılıçdaroğlu'nun aldığı 74 bin liralık milletvekili maaşını, 49 bin liralık emekli maaşını vergilerimle ben ödüyorum..

https://t24.com.tr/haber/bakan-varan...uyorum,1104076

Sayfa 325/1001 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •