Sayfa 325/419 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375 ... SonSon
Arama sonucu : 3347 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    KOZAA...

Her şey iyi güzel görünüyor ama 13 yanmış...!!!

O nedenle dikkatli olmakta fayda var. Olumsuz bir durumda geri vites yapmayı bilmek lâzım...!!!

Düzeltmeler yapsa da buralara gelmişken 100 ler kulübünün kapısından içeri bir bakar mı Asel gibi bakacağız.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hatırlar mısınız? Sene 1999 Deniz BAYKAL hükümete dışarıdan destek veriyor...!!!

Sabah "desteğimi verdim" der, akşam "desteğimi çektim" derdi...!!!

Borsa bir aşağı bir yukarı gider gelirdi...!!! Bu arada birileri bayağı iyi kazanıyordu...!!!

Yıllar sonra kimlerin kazandığı da ortaya çıkmıştı...!!!

Yine benzer bir durum olma olasılığı da var mâlesef...!!!
    Sadece bizde değil tüm global sistemde böyle olacak bu işler artık üstad. Nitekim turp kafalı da aynı hareketleri yapıyor.

3. Devletlerin borçları aşırı şişmiş durumda, bu borçları birilerine ödetecekler. Muhtemelen borçları ödeyenler yine halklar olacak.
    Finansal sistemde olanları aşırı dalga hareketleri ile terste bırakıp soyacaklar.
    Sistemde olmayanları vergilerle ve düzgün açıklanmayan verilerle soymaya devam edecekler.

4. Böyle bir sistemde yok olmamak ve varlığı sürdürebilmek için sepet önem kazanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Devletlerin borçları aşırı şişmiş durumda, bu borçları birilerine ödetecekler. Muhtemelen borçları ödeyenler yine halklar olacak.
    Finansal sistemde olanları aşırı dalga hareketleri ile terste bırakıp soyacaklar.
    Sistemde olmayanları vergilerle ve düzgün açıklanmayan verilerle soymaya devam edecekler.
    Böyle bir sistemde yok olmamak ve varlığı sürdürebilmek için sepet önem kazanmaktadır.
    Sadece bizde değil tüm global sistemde böyle olacak bu işler artık üstad. Nitekim turp kafalı da aynı hareketleri yapıyor.
    Her şekilde "masa kazanıyor"...!!!

Biz hesabı ödeyip, kalkıyoruz...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Düzeltmeler yapsa da buralara gelmişken 100 ler kulübünün kapısından içeri bir bakar mı Asel gibi bakacağız.
    KOZAA...

Bunlar da haftalık görüntüleri...

Burada da yine 2 bar önce 13 yanmış...!!!

Senin de dediğin gibi gideri 100.55 olarak görünüyor. Yani:

- Oraya kadar 13 yanmış olsa bile gidebilir...

- Onun üzerinde ise, üzerinde kaldığı sürece yükselmeye devam eder...

anlamları çıkar...

Nisan ayı hakkımızda hayırlara vesile olsun inşaAllah...

Sağlık ve mutluluk dolu, bereketli bir ay olmasını diliyorum...

XU100...

Nisan ayına böyle başlıyoruz;

Kayıtlara işlensin...

Sayfa 325/419 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •