Sayfa 325/359 İlkİlk ... 225275315323324325326327335 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

BIZANS yikildi....onun devami OSMANLI yikildi....OSMANLI kurulusta TURKTU....fatihle TURKLUKTEN CIKTI.

ikisininde yerini URUS aldi....

KURAN-i kerim....herseyi anlatiyor....PUTIN....mehdidir.....

MUSLUMAN kalmadi....bitek iran musluman.....oda 90 milyon....

bati medeniyeti denilen....TEK DISI KALMIS CANAVARI.....

ORTODOKS URUS....ve SIA IRAN durduracak....

islamda....AHIR -I ZAMAN....kuran....hadisler....hersey bunu soyluyor....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    [B][I][U][FONT=Arial Black]

ONEMLI NOT.....az once ikisini de aldim....KENE-1....5 spekulatif kaart alacagim demistim...ikisi bunlar....2.70 ler 2.90 lar makul...ilk kademe MAL.....bulasiyorsun yani.....
    Kuzu ağabey bunları full mu aldın, parcalar halinde mi alacaksın

3. Sayın Güneysu, Annenize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı Cennet olsun. Sizelere de Allah sabır ve dayanma gücü versin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,089
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BIZANS yikildi....onun devami OSMANLI yikildi....OSMANLI kurulusta TURKTU....fatihle TURKLUKTEN CIKTI.

ikisininde yerini URUS aldi....

KURAN-i kerim....herseyi anlatiyor....PUTIN....mehdidir.....

MUSLUMAN kalmadi....bitek iran musluman.....oda 90 milyon....

bati medeniyeti denilen....TEK DISI KALMIS CANAVARI.....

ORTODOKS URUS....ve SIA IRAN durduracak....

islamda....AHIR -I ZAMAN....kuran....hadisler....hersey bunu soyluyor....

sn kuzu, bence dini alanlara fazla girmeseniz iyi olur. mesela hadisler fiten hadisleri ki çoğu zayıf rivayetlidir ve ehli bilir bazılarını... bazılarının da yorumlanması çok zordur...
    Kuranda ise Mehdi geçmez...
    İslamda Kuranda ve Hadiste açıkça geçmeyen şeyler üzerine hüküm bina edilmez.
    ben bu kadar biliyorum ama bazı yazılar ve mesajlar dini hususlarda üzücü olabiliyor

5.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    [/B]
    sn kuzu, bence dini alanlara fazla girmeseniz iyi olur. mesela hadisler fiten hadisleri ki çoğu zayıf rivayetlidir ve ehli bilir bazılarını... bazılarının da yorumlanması çok zordur...
    Kuranda ise Mehdi geçmez...
    İslamda Kuranda ve Hadiste açıkça geçmeyen şeyler üzerine hüküm bina edilmez.
    ben bu kadar biliyorum ama bazı yazılar ve mesajlar dini hususlarda üzücü olabiliyor
    Sevgili kuzu üstadım, tövbekar arkadaşımız haklı. Bazı konular forumlarda tartışmakla anlaşılamayacak kadar derin.

Alıntı Originally Posted by steve_harris Yazıyı Oku
    Kuzu ağabey bunları full mu aldın, parcalar halinde mi alacaksın
    KENE-1 bunlar.....4 kademe halinde giriyorum....

MALA YERLESME.....7600 ILA 9800 ARASINDA heryerde olacak.....bazi kaartlar....DIBI BULDU...ve donuyorlar....BANKALAR....bunlar 7600 de dibi bulacaklar....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by erdemli Yazıyı Oku
    Sevgili kuzu üstadım, tövbekar arkadaşımız haklı. Bazı konular forumlarda tartışmakla anlaşılamayacak kadar derin.
    tamam....YAZMAM....hassas bi konu....herkesin dogrusu farkli....NORMALDIR BU....buna benimde saygi duymam gerek....

GAZZEDE ki katliam.....beni zivanadan cikariyor....kendimi tutamiyorum....kirdiysam....OZUR DILERIM.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    HICBIRSEY....HICKIMSE....HICBIRHUBAR....beni 5 er yillik SOYGUNLARIMDAN ALIKOYAMAZ....

planlamisim.....

organize olmusum....

temel analizleri yapmisim....

buyume potansiyellerini tespit etmisim....

batma ihtimallerini irdelemisim....

SATILMA ihtimallerini sorgulamisim.....

2 yil once....ZIRVELERINDE KAKALADIGIM KAARTLARI GERI ALIYORUM....BUNDAN DAHA NORMAL BIRBISEY YOK KI....
    simdi....

2020 de MALA DIPTEN girmis....2024 basinda zirvede MALDAN cikmis bizlerle....digerleri arasinda cok fark vardir....

biz....2020 de ki gibi....tekrar MALA BINIYORUZ....

2020 de....HEDEF FEYZA-1 demistim.....bu FEYZA 3 dolar endeksti....1 dolar endekste mala girmistik...3 dolarda ciktik.

simdide.....HEDEF FEYZA-2 diyorum.....bu FEYZA....5 dolar endeks....2 dolar endeks etrafinda giriyorum....5 dolarda cikacagim.

Sayfa 325/359 İlkİlk ... 225275315323324325326327335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •