-
Birlesmis Milletler Uluslararasi Cocuklara Yardim Fonu (UNICEF), 11 Aralik 1946 tarihinde New York’ta kuruldu. Kurulus 1965 yilinda Nobel Baris Odulu kazandi.
-
Spencer Tracy, Sidney Poitier ve Katharine Hepburn’un rol aldigi komedi-drama Beklenmeyen Misafir (Guess Who's Coming to Dinner) 11 Aralik 1967’de New York City’de gosterime girdi.

-
Walt Disney Productions, Aristokediler animasyon filmini 11 Aralik 1970’de Los Angeles, California’da gosterime sundu.

-
Apollo 17, 11 Aralik 1972’de, ay’a inis yapti.

Apollo 17
Yola cikis: 07 Aralik 1972
Ay’a inis: 11 Aralik 1972
Inis yeri: Ayda’ki Taurus-Littrow Vadisi
Dunyaya donus: 19 Aralik 1972
-
Basrolunu Tom Selleck'in ustlendigi Magnum, P.I tv dizisi CBS kanalinda 11 Aralik 1980 tarihinde yayinlanmaya basladi.

-
Oliver Stone'un Borsa - Wall Street'nin 32.yili (11 Aralik 1987, Amerika)

“Ben sirketleri yok eden birisi degilim. Ben onlari ozgurlestiririm. Mesele su ki, bayanlar ve baylar, acgozluluk –daha uygun bir kelime bulamiyorum- iyidir. Acgozluluk dogru bir seydir. Acgozluluk ise yarar. Acgozluluk her seyi acikliga kavusturur, kestirmeye goturur ve size devrimci ruhun ozunu sunar. Acgozluluk, hem de her turlusu, sevgi acgozlulugu, hayata dair acgozluluk, bilgiye duyulan acgozluluk. Iste insanligin ilerlemesini saglayan şey budur. Soyleyeceklerimi iyi dinleyin, acgozluluk Teldar kagitciligi kurtarmakla kalmayip Amerika denilen sirketi de ayaga kaldıracaktir. Cok tesekkur ederim.” Gordon Gekko

-
Yonetmen Peter Jackson’in ilk deneyimi Bad Taste'in 32.yili (11 Aralik 1987, Yeni Zelanda)
-
Steven Spielberg'un Hook filminin 28.yili (11 Aralik 1991, Amerika)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri