Cin güzel işler yapsın.Bizi çarpmasın da...
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cin güzel işler yapsın.Bizi çarpmasın da...
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Bu Cinin adı CİNCENK zamanı gelince çok güzel işler yapabilme kabiliyetide var. Vakit saat geldiyse yapar. 🙈
488 bin lot alıp ayrıca daha fazlasını da tahtada bırakanın kim olduğundan ziyade ,
satıcının kim olduğu daha önemli .. tam bir oyun; alanda satanda aynı oda da ,
şimdi ellerindekileri gazlamak için bir tavan daha pazartesi ,, birileri alım yaparsa tavana devam ..
yok elindekilerden sıkılan oyun dışındaki 100-200 bin malı olan yatırımcılar yeter deyip basarsa tavan anında çözülür ..
iyi ihtimal umarım sizler için bu ihtimal olur . 2012 -2008-2004-2000 yıllarının ocak ayında cosup 20sent ten 4 dolara götüren .
2016 yılbaşına benim gibi yüklü hazırlananlardan dolayı hisseyi 45 kr den aşağı bastı ..
umarım 2018 ocak ayı 2016 nın ertelemesidir . ve 4 usd ye gidip zengin olursunuz . ama 4 usd den satmayıp 10 usd bekleyip hala
piyasada olanlar var maalesef.
Bu adamlar mutlaka bir gün her zaman yaptıkları voleyi yapacaklar. Şimdi olur sonra olur bilemem. Bu yükseliş uzun sürer ise 1TL civarı malı devredecek olanlar olacaktır. Bunu bilen mal sahibi oraya kadar taşıyacak mı soru bu. Bunu göze alıp lotları toplayıp daha da yukarı yapar mı buda başka soru. Fakat bir şeyler olacağı kesin.
özsermaye nasıl düzelir acaba???
13 - Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396. maddeleri uyarınca, Şirketle Yönetim Kurulu üyelerinin gerek kendi ve gerekse başkası adına iş yapabilmelerine, Şirketimizin işletme konusuna giren ticari iş türünden bir işlemi kendi veya başkası hesabına yapabilmelerine ve Şirketimizle aynı tür ticari işle uğraşan bir şirkete sorumluluğu sınırsız ortak olabilmelerine izin verilmesine dair karar alınması,
14 - SPK Kurumsal Yönetim İlkelerinin 1.3.6. maddesi uyarınca, Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerinin, yönetim kurulu üyelerinin, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerin ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarının, şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek önemli nitelikte işlem yapması ve/veya şirketin veya bağlı ortaklıkların işletme konusuna giren ticari iş türünden bir işlemi kendi veya başkası hesabına yapması veya aynı tür ticari işlerle uğraşan bir başka şirkete sorumluluğu sınırsız ortak sıfatıyla girmesi durumunda geçmiş hesap dönemine ilişkin pay sahiplerine bilgi verilmesi,
......Şirketimizle aynı tür ticari işle uğraşan bir şirkete sorumluluğu sınırsız ortak olabilmelerine izin verilmesine dair karar alınması
Benim anladığım,biz başka bir şirkete ortak olabilirmişiz..öylemi,doğrumu..
Yani başka bir şirket bize ortak olmayacak.biz başka bir şirkete ortak olacağız.Aç horoz kendini buğday ambarında sanırmış.
Başkaları bize girmeyecek,biz başkalarına gireceğiz..
İlahi cenk ,beni ilk defa güldürdün..ne diyeyim sana...
Yer İmleri