Sayfa 326/337 İlkİlk ... 226276316324325326327328336 ... SonSon
Arama sonucu : 2696 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: LOGO - Logo Yazılım

1.  Alıntı Originally Posted by lipsoss Yazıyı Oku
    4 gundur icinden gectiler, 118 den nereler, %20ye yakinlasti kayip, boyle duzeltme olmaz, sirketin bu manipulasyona izin vermesi lazim.
    Hem de ellerinde geri alım silahı varken bunu izlemeleri manidar geliyor, hiç bir şirkete güvenemeyecek miyiz arkadaş.

İyi haftalar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Eksi 4 den artıya 2 ye geçti. İyi toparladı bakalım

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Eksi 4 den artıya 2 ye geçti. İyi toparladı bakalım
    Tepeden 20 lira düştü, 6-10 lirasını geri alsın artık, geri alım devreye girsin artık.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tepeden 20 lira düştü, 6-10 lirasını geri alsın artık, geri alım devreye girsin artık.
    Bizi ege gübre ile bunda iyi yakaladılar dostum. Orda çalı arkasına kaçtık. O toparladı şükür. Burdada çalı arkasına kaçacağım galiba. Biz yazdıkça hisse negatife dönüyor maalesef

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bizi ege gübre ile bunda iyi yakaladılar dostum. Orda çalı arkasına kaçtık. O toparladı şükür. Burdada çalı arkasına kaçacağım galiba. Biz yazdıkça hisse negatife dönüyor maalesef
    Haklısın dostum, ne köy ne kasaba, en iyisi adios panços.

6.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Mail olarak ilettim şirkete kafamdaki soruları..Verilecek cevapların ciddiyeti açısından yazılı olarak ilettim.Bakalim sirket yatırımcı ilişkileri bu konuda da kurumsalliginin farkını ortaya koyabilecek mi?

Cevap gelirse burdan paylaşırım..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sorulara telefon ile cevap verdiler.
    Aldığım notların özetini paylaşıyorum.

1-Geri alımlar sıtratejik olarak yönetim kararı olduğunu ifade etti.Kendileri de şirketin performansinin 2021 yılından beri fiyatlara yansımadığını söyledi.Ben de bu durumun üst yönetime özellikle paylaşılmasını ve bir yatırımcı olarak şirketin en azından güçlü alımlarını görmeyi arzu ettiğimi belirttim.

Ayrıca bilişim sektöründeki diğer şirketlerle karsilastirdigimizda Logo nun son 3 yilda çok iyi bir fiyat performansı göstermediğini soyledim.Kendisi de Logoyla Türkiye de karsilastirilacak bir sirket olmadığını belirtti.Bir karşılaştırma yapılacaksa Nasdaq ile yapılabilir diye ekledi.

2-Bilanco tarihi netlesmemis henuz ama Martın 3 veya 4.haftası olabilir dedi.

3-Enflasyon Muhasebesinin parasal olmayan kalemleri etkilediğini,genel olarak yükümlülük ve ozkaynak tarafinda iyi oldukları icin kağıt uzerinde totalde Logo için negatif bir etki beklediklerini söyledi.

4-Koc ile ilgili henüz rekabet kurulumunun onayı gelmediğini ve şuan için ne kadarlık bir etkisi olacagini yorumlayamayacagini söyledi ama büyük musteri kazanimlarimiz olacak ve daha çok 2025 etkisi tam olarak yansır diye düşündüğünü ekledi.

5-2024 genel beklentilerinin cirosal olarak enflasyon üzerinde iyi bir sonuc gelebileceği yönünde ve buna paralel sanırım müşterilerine %55 bir zam yapildigindan bahsetti.

6-Romanyanin bu sene daha iyi sonuçlar getireceğini %9-10 euro büyüme olabileceğini söyledi.

Son olarak bundan önceki seneler yaptıkları gibi 2024 beklentilerini paylasmalarini bekledigimi soyledim.

Genel olarak yatırımcı iliskilerinin yaklasimindan memnuniyet duydum.Bircok sirket cevap dahi dönmezken mümkün olduğunca şeffaf bir şekilde sorularıma cevap vermeye çalıştı.

Tüm paydaslara ben de konusulanlari özetlemeye calistim..

7. Sabahta sanırım Sabahattin Bey ile benzer soruları konuşmuşlar.Icimden acaba Sn Maharaj mi görüştü diye geçirdim ama bilemiyorum tabi

8.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Sorulara telefon ile cevap verdiler.
    Aldığım notların özetini paylaşıyorum.

1-Geri alımlar sıtratejik olarak yönetim kararı olduğunu ifade etti.Kendileri de şirketin performansinin 2021 yılından beri fiyatlara yansımadığını söyledi.Ben de bu durumun üst yönetime özellikle paylaşılmasını ve bir yatırımcı olarak şirketin en azından güçlü alımlarını görmeyi arzu ettiğimi belirttim.

Ayrıca bilişim sektöründeki diğer şirketlerle karsilastirdigimizda Logo nun son 3 yilda çok iyi bir fiyat performansı göstermediğini soyledim.Kendisi de Logoyla Türkiye de karsilastirilacak bir sirket olmadığını belirtti.Bir karşılaştırma yapılacaksa Nasdaq ile yapılabilir diye ekledi.

2-Bilanco tarihi netlesmemis henuz ama Martın 3 veya 4.haftası olabilir dedi.

3-Enflasyon Muhasebesinin parasal olmayan kalemleri etkilediğini,genel olarak yükümlülük ve ozkaynak tarafinda iyi oldukları icin kağıt uzerinde totalde Logo için negatif bir etki beklediklerini söyledi.

4-Koc ile ilgili henüz rekabet kurulumunun onayı gelmediğini ve şuan için ne kadarlık bir etkisi olacagini yorumlayamayacagini söyledi ama büyük musteri kazanimlarimiz olacak ve daha çok 2025 etkisi tam olarak yansır diye düşündüğünü ekledi.

5-2024 genel beklentilerinin cirosal olarak enflasyon üzerinde iyi bir sonuc gelebileceği yönünde ve buna paralel sanırım müşterilerine %55 bir zam yapildigindan bahsetti.

6-Romanyanin bu sene daha iyi sonuçlar getireceğini %9-10 euro büyüme olabileceğini söyledi.

Son olarak bundan önceki seneler yaptıkları gibi 2024 beklentilerini paylasmalarini bekledigimi soyledim.

Genel olarak yatırımcı iliskilerinin yaklasimindan memnuniyet duydum.Bircok sirket cevap dahi dönmezken mümkün olduğunca şeffaf bir şekilde sorularıma cevap vermeye çalıştı.

Tüm paydaslara ben de konusulanlari özetlemeye calistim..

Emeğinize sağlık, keşke fiyatıyla da number one olsaydı.

Sayfa 326/337 İlkİlk ... 226276316324325326327328336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •