Çelebi bu malı çok beklemeden satıcak görüntü bu , bugünkü ziraatin satışı da onundu bence , malı ziraate kaydettirmiş , bu mal bitmeden hisseden yukarı yönlü bir hareket beklemek hata olur , kapanışa doğru 2.34 sonrasında önce Şeker sonrasında Ykb ve garantinin 29 a düşürmesi bu malı aşağıdan almak istemeleridir , kimse bu kadar malı buralardan almak istemez , tahminim 2.10-2.15 arasından Başta şeker olmak üzere bu malı karşılayacaklar , sonrası aydınlık.
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, siz yoksa casus musunuz. Aklımıza gelmedi değil hani. Şirket hakkında bu kadar iyi konuşmalar filan.
CEVAP:
-Sahaya ineceğim an öncesinde size söylediğim bir şey vardı. "Gören göz. Bakan göz." Tüm şirketlerin rasyolarına bakın, bizim yeşil gözle karşılaştırın. Sonra casusluğumuzu konuşuruz.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Sn.kasap silvr eski silvr değil önce bunu belirtmek isterim. Bu forumun neredeyse 8 yıldır en karamsar kisilerinden biri benim. Yeri geldi sağlam kazık yedik yeri geldi ders aldık kazandık. Artık silverline geri dönüşü olmayan bir yola girdi. Ya çöplüğüne geri dönecek yada işi büyütecek . Silverline yetkilileri ne zaman demeç verse kağıt söyle bir hareketlenir. Bilmeyenler girmesin ama artık Ok yaydan çıktı kanaatimce. Ufaktan bilanço geldikçe gider bu saatten sonra. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad arsa meselesi tam dediginiz gibi. Birçok ilçede hatta ilde OSB bölgeleri yatirimsizliktan kan ağlıyor. Fiyatlar çok önemli değil yatırımcı yok kalmadı. Bizim şirket hep fason is yaptı. yeni yeni marka oluyor
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi İZCİ abi diyorki siz spekin adamımısınız, diyorsunuz bana
Yok canım daha neler
E niye öyle gizemli şeyler yazıyor
Onu zamanla öğrenecekmişim öyle dedi
İyi ama niye zamana bırakıyro ki
Onu kendisine sormak lazım
Abi eskiden köylerde aşık atışmaları olurdu , birisi ayak verir di, sonra söz düellosuna girerlerdi bilmem hatırlaycak yaştamısın
Hemde çoook iyi hatırlıyorum, televizyon felan yoktu onunla vakit geçirirdik de ,bunu niye söylüyorsun ki şimdi
İkinizin yazdıkarı bana onları hatırlattı....![]()
Yer İmleri