Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
3.000 tl aylık faizi olan mümkünse bu oyunu oynamasın
30.000 tl aylık faizi = 563 tl = 351 lot
300.000 tl aylık faizi = 5630 tl = 3.518 lot
3 milyon tl aylık faizi = 56.000 tl = 35.000 lot
30 milyon tl aylık faizi = 563.000 tl = 350.000 lot
alabilmekte illede paranın hepsini ganyana yatırmanıza gerek yok borsada.
Bu hisseyi bu hale düşürenlerden allah razı olsun.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Bu arada size bir bilgi çoğu kişi biliyordur,
Bizim piyasa iş yapan büyük fonların hepsi EM içinde eurobond geliri olan fonlar.
örneğin ykbnk alırken %13 getiren şuan %11 getiren ykbnk eurobond larından almışlardır yüksek olasılık
altı aylık kupon karlarından hisseye girebilirler. Ben şuan bu şekilde ağırlıklı işlem yapıyorum.
değişik vadeli sekiz adet eurobond pozizyonumuz mevcut.
Kimse kol bacak girmiyor anlıyacağınız . Gelen sermaya piyasaları gelirleri ile borsaya girerler.
Buna bazıları parayı yönetme der.
Em lerde döngü bono veya eurobond , tahvile ve hazine bonosuna giriş. bunlardan gelen gelirler ile hisselerde takozlama
alternatif ürünlerde faizlerde düşüşler başlayınca borsa yükselir.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Hocam seninki iddaadan farkı yok. Ana paranın yüzde 3-5 ile kumar oynuyorsun işte.
Yaptığın hamlelerden ya da ülke borsasından ümidin olsa yüzde 50 sokardın...
94 yılında borsa 2 cent şimdi 2 cent bile değil. Amerikan borsası bu zaman diliminde 20 kat değerlenmiş.
IMF gelirse kazanırız bu kumarı, eğer gelmezse faiz (TL ya da eurobond farketmez) kazanacak.
Bu konuda hata yaptigimiz sey ne biliyormusunuz?
Para su an faizde sizin gibi dusunenlerin.Ama gun gelecek faizler normale dönecek tabi borsa bu beklenti yi coktan fiyatlamis olacak.Yani borsa zirveleri gorecek daha önceleri yasandigi gibi.
ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Korfez
Asıl sürpriz 4ç bilançonun gelmesi ile yıl sonu görülecek
Akbank ve Garanti 3ç bilançolarında TÜFE endeksli tahviller için gerekli düzenlemeyi yaptılar
Yapıkredi bu düzeltmeyi son çeyreğe bıraktı. ek ilave olarak bedelli sermaye artışından gelen miktarın olumlu etkileri ( bir kısmı 3ç bilançoda olumlu etkisi olacak ) ve TÜFE endeksli tahviller de son çeyrekte yapılacak düzeltme ile ben kendi adıma asıl sürprizin yıl sonu bilançoda çok etkin bir şekilde görüleceğine inanıyorum.
Sayın Kentuf
Benim şahsi düşüncemde 2022 yılına kadar minimum 0.72 TL temettü gelir beklentisi
Saygılarımla
Arkadaşlar faizler yükselişteyken banka karları düşer. Bu çok normal bir durum. Faizler 1 2 yıl sabit kalsın bankalar güzel kar etmeye başlarlar. Faizler düşmeye başladığı zamansa zirve yaparlar. Bu bir döngü. Biz bu döngünün neresindeyiz? Ben zirveye yakınız diyorum almaya başladım ykb niyetim olan miktarın %40 civarını aldım. Daha %60 mal alacağım. Tl günlük faiz %25, 150.000 tl için günlük 100 aylık 3000 lira faiz var. Bundan da faydalanmak lazım ondan da faydalanmak lazım sepet muhabbeti. Ykb batar mı batmaz mı tek soru bu batmazsa çok kazandıracağı açık net. Bedava para dağıtıyorlar...
Yer İmleri