Sayfa 326/804 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. Gerçekten böyle pozitif bir günde alıcı kademelerine mal vermenin ne anlamı var çözemiyorum? Tahta dün 5.12 ağırlıklı ortalama ile 5.00 kapatmış. Borsa 350 puan yukarıda kağıt 4.86 yı görüyor. Tahtada alel acele mal almalar, ertesi gün zararına satmalar. Yorumlamak gerçekten çok zor. 1996 dan bu yana borsanın içinde olup birçok şey yaşayıp gören birisi olarak bu tahtadaki yukarıda yazdığım hareketleri hiç görmediğimi söyleyebilirim.
    Tek aklıma gelen eli kulağında bir haber (otel satışı vs gibi) beklentisiyle birileri içeriden haber alarak alel acele mal alıp sonra işin olmadığı ya da uzadığı bilgisiyle hemen satıyor.

2. o değilde çok kurumsal firma helal olsun Genel Müdür yok işler de en ufak bir sapma sekme yok, hala satamıyorlar

3. Birakin borsayi, reel sektorunde dahi beceriksizlik zirvede. Bu zatlar dolarla kredi alip hedge yapmayip sirketi batiracaklardi az kalsin. Zaten holding / insaat olmasa batmisti. Babam sagolsun dediler milyonlarca zarar ettiler bir mucevherdi, komur oldu. Simdi yok oyleymis yok booyleymis. Babalarini kaziklayan teskilat simdi otelcilere kazik atmaya calisiyordur. Birileri ogrenmistir olmayacak diye evet sanirim oyle. O olmadi bu olmadi ne oldu ki? Sadece ingiliz kokoslara lansman Londra'da. Valla onlar adina utanmaktan saskina dondum. Boyle kotu baska bir sey yok, bi de ankara belediyesi ! 😒

4. Pardon bi de musa gn md olmasaydi zaten ellerinde bi proje dahi olmayacakti. Keske olmasaydi projeleri biz de bulasmazdik. Isi gelistirmek isterken batan laz bakkal vardir ya aynen o model 😜

5. Acemsah vardi bir ara onu izledik geldik, adam temelciydi ben teknikci, gitti burdan ben inat ettim. Adam gitti yatas aldi bi yatasa bi buna bakiyorum... kafayi yiycem ! 💩

6.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    Acemsah vardi bir ara onu izledik geldik, adam temelciydi ben teknikci, gitti burdan ben inat ettim. Adam gitti yatas aldi bi yatasa bi buna bakiyorum... kafayi yiycem ! ��
    hah yakaladım!!!

başka hisseler daha iyi, bu gitmez, şöyle kötü bu firma...

biz satacaz elimizdekini, siz alacaksınız, yemezler..

speksin

7. Tuyo var mi beyler valla cikip gidip baska bisey almak istiyorum. Pisman olmayacagim. Ucuz hisse bulalim ya da galipi izleyelim nerelerde geziyorsa oralara gidelim. Bari bizim bi projemiz olsun. Midem bulaniyor artik.

8. Ahahahahah ya no more ya yetti valla no more nugyo ya off guldum.

Spegim. Geri zekali bi spek. 5.20 den mal satan dingil bi spegim ))))

Ahahahha

Sayfa 326/804 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •