Sayfa 326/607 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. haftalık kapanışı 260 cıvarı yaparsa ,tadından yenmez güllü badem baklava lokum olur..

2.  Alıntı Originally Posted by zalim123 Yazıyı Oku
    haftalık kapanışı 260 cıvarı yaparsa ,tadından yenmez güllü badem baklava lokum olur..
    Tavan olmalı..

3.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Tavan olmalı..
    tavan işi bozar dostum.haftalık kapanışı tavan olan hisse,ertesi hafta ,(özellikle vurkaç yapan algoratmik işlemciler nedeniyle) çok volatil olur.yatırımcıyı kademe manyağı yapar.KY özellikle bu gibi durumlarda finansal sensibilitesini kaybedip üdü büdü lebe lübe laga luga derken bir bakar eldeki mal gitmiş.

4.  Alıntı Originally Posted by zalim123 Yazıyı Oku
    tavan işi bozar dostum.haftalık kapanışı tavan olan hisse,ertesi hafta ,(özellikle vurkaç yapan algoratmik işlemciler için) çok volatil olur.yatırımcıyı kademe manyağı yapar.KY özellikle bu gibi durumlarda finansal sensibilitesini kaybedip üdü büdü lebe lübe laga luga derken bir bakar eldeki mal gitmiş.
    Bryat bu fiyatlara gelmiş alcar 2 gündür tavanlamış..aralarındaki korelasyon malum arayı kapatmamız lazım..

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Tavan olmalı..
    a1 denilen başımızın belası bırakırsa tavan olacak

6. a1 iş başında ise işimiz zor yine..eğer diğerleri inat etmezse tavana izin vermez bence.

7.  Alıntı Originally Posted by serden Yazıyı Oku
    a1 iş başında ise işimiz zor yine..eğer diğerleri inat etmezse tavana izin vermez bence.
    A1 in elinde mal yok. Sabahtan 1700 lot kaldı elınde aldıklarından.zaten ana satıcı A1 değil.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8. Şuan 478 lotu kaldı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 326/607 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •