Sayfa 326/1024 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    yüksek oranları hangi bankadan almıştın. swapla 14.25 verildiğini biliyorum, daha yükseğine ben ulaşamadım, 15 alınabileceğini düşünüyorum.
    Abank ve akbank tan almıştım taşımalı swap için. Fakat rakamı 5m olana düz swapta da veriyorlarmış. Odeanın da düz swapa iyi oran verdiğini duydum ayrıca.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

%15 i kaç milyona almış.sizin paralar ucuza gitti ozaman .

burası sadece tezgah altı faizlerin konuşulması gereken bir yer. faizle hiç işi olmayan tipler burasını günlük gibi kullanmaya başlamış. mevduatçı arkadaşlarda onlara laf yetiştiriyor, haliyle burası işlevi dışına çıkıyor. bu durum hissenet forumunun kalitesini kötü yönde etkilemektedir. bu arkadaşların sadece yazılarının silinmesi yetmez. derdi yüksek faiz almak , alınmasına yardımcı olmak olmayan faiz düşmanı kimselerin forumun bu başlığına bir şekilde yazması engellenmeli.

4. Mart ayında %15 oranın verilip verilmediğini borsadaki tl mevduatı olan şirketlerin 1. çeyrek bilançosuna bakılarak görülebilir .

Belki daha yüksek oranlar bile vardır bilemiyorum

5. Trolleri kaale almayın .

19 yaşındayım diyor adam 100 bin garantisini soruyor ama aktif bonoyu sürekli övüyor .

Burayı sabote etmek için geldiği belli neden kaale alıyorsunuz ki görevi belli amacı belli

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Mart ayında %15 oranın verilip verilmediğini borsadaki tl mevduatı olan şirketlerin 1. çeyrek bilançosuna bakılarak görülebilir .

Belki daha yüksek oranlar bile vardır bilemiyorum
    Oranlar %13 seviyesinde iken kısa bir müddet sonra %14 leri göreceğiz demiştim. Bu nedenle mevduat yaparken vadeyi kısa tutuyorum. 32-45 gün arası. Şimdi %15 lerden bahsediliyor ki bu da gerçekleşecektir. Refarendumdan sonra gerek dolar kuru gerekse mevduat oranlarını daha net görebileceğiz.

Kim ne derse desin lafla peynir gemisi yürümez, yüksek faiz yüksek enflasyonu doğurur zırvası burada sökmez , ya adam gibi oturup ne doğru ne yanlış ve bu durumda ne yapılması gerekiyorsa onu yapacaklar yada düşük faiz, yüksek enflasyon, yüksek kur işini götürebildikleri yere kadar götürüp ülkeyi duvara toslatacaklar. Ha! duvara toslandığında herkes zarar görürü doğrudur da işte bu zararı en aza indirgeyip bu işten en az maddi hasarla çıkmakta akıllı yatırımcıya kalıyor. Önümüzdeki haftalar faizlerde öyle yada böyle neşeli günler olabilir ama ne kadar sürer ona bizim gibilerin bir şey demesi mümkün değil.

Dün açıklama vardı evlere şenlik , efendim HERİF denilen şahıs yada kurum her ne haltsa referandum sonucu Evet çıkacağını bilmişmişte ona göre BIST de pozisyon almışmışta, BIST` teki belli hisselerde (endeksi zıplatacak hisseler tabi) yükseliş MANİPÜLASYON yada hafif tabiriylle SPEKÜLASYON falan değilmiş o nedenle araştırıp soruşturulacak bir durum yokmuş. MUŞ, MUŞ ta MUŞ ,MUŞ. Eee! bunlara kim inanır diye sormak ta bizim hakkımız oluyor, inanan belli vatan millet Sakaryacı kesekağıdı milliyetçileri , beton işinden nemalanan goygoycu takımı. Varlık fonu ve jöleli kendine düşen görevi gayet güzel becerdi bu numarayı yiyen mevduatçı varsa allah akıl fikir versin .

Sayfa 326/1024 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •