Sayfa 326/1006 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Adana kebap 50 liraya dayanmış kelle paça çorbası olmuş 30 lira pek çok lüks konsept lokanta sinek avlıyor çalışanlar nispeten daha ucuz yerler

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Borsada 2.6milyon aktif hesap var.birde 40 lara inen yabanci.bence daha assagi iner.fakat uzun vadede yukselir.
    Yabancı neden gelsin ki Ülkenin kendi zengini bile ülkeden kaçıyorken yabancı sermayenin burada ne işi olur...O takas benim bildiğim 40 altına inmişti...Yani Borsada ölmüş eşek muhabbeti var....Patron hisseleri hariç ...

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Adana kebap 50 liraya dayanmış kelle paça çorbası olmuş 30 lira pek çok lüks konsept lokanta sinek avlıyor çalışanlar nispeten daha ucuz yerler
    Bahri dostum doğru söylüyor.
    Kebap yemek artık lüks.
    Esnaf lokantaları bile çıldırdı.
    Canını seveyim pilav ve ayran.
    Nohutlu pilavı becerebilsem seyyar satacam.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Bahri dostum doğru söylüyor.
    Kebap yemek artık lüks.
    Esnaf lokantaları bile çıldırdı.
    Canını seveyim pilav ve ayran.
    Nohutlu pilavı becerebilsem seyyar satacam.
    Evde yemek yapabilme çeşidim az olduğu için getir'in kampanyaları kullanıyorum. Onlar bile alt limit koymuş en az 50 tl sipariş verceksin diyor. eskiden maks. 20 tl ye karın doyardı. 2 sene önce dürüm 15 liraydı şimdi ise sosisli sandviç 10 lira.
    Şişli kurtuluş'ta bazı müdavim mekanlar direniyor mesela. Büfe tarzı ürünlerle birlikte tombik döner (17) ve tavuk suyu çorba (10) gibi olmazsa olmaz ürünlerin tüketimi arttı.
    İlçeler arası bile enflasyon muazzam seviyelerde.
    Market olsun yemek olsun , ürünleri euro veya dolar bazlı çeviriyorum. En azından geçici rahatlama sağlıyor.
    Bu jenerasyon "her alanda" çok kötü bir gelir tuzağına denk geldi.
    90'lı yılların sonunda en azından reel faiz vardı. 90'ların bulgaristanına döndük.
    --
    Yetkiyi verdiler, içimizden geçtiler.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

5. 1002.47 tl
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6. en az 500mt2
    1000 market
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7. verin yetkiyi görün etkiyi.

8. para fışşkırıyehhh

Sayfa 326/1006 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •