Kart limitimi işbankta 120 idi,70 yaptım,peşinden 79 yaptılar,bir baktım geçen gün 670.000 olmuş,sebebi sıralamışlar aylık gelirim 200 üstündeymiş,menkulum ve arabalarım varmış...peki emekli maaşım 25.000
![]()
Kart limitimi işbankta 120 idi,70 yaptım,peşinden 79 yaptılar,bir baktım geçen gün 670.000 olmuş,sebebi sıralamışlar aylık gelirim 200 üstündeymiş,menkulum ve arabalarım varmış...peki emekli maaşım 25.000
![]()
Altının onsu 2950 dolar olmuştu,sert düzetmeylen 2850 dolar altına inmişti,peşinden düştüğü yerden destek bulmuş 2870 dolar olmuş.
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Bizzat istanbuldayken gördüm,adı balık kellesi,ucuzda değil,iyiki giresun gibi bir yerdeyiz,balıkların en ucuz bulunduğu yer taksimin aşağısında dolapdere pazarında,resmen giresunlan ayni fiattalar pazar günleri kurulur,o pazarda herşey satılır,dolapdere bit pazarına gittiğimde fark ettim,genelikle fakir fukara semti olduğundan çoğu şey ucuz pazarda herşey satılıyor,birde karabük ekmek fırını var aynen karadeniz ekmeği gibi,yani giresun,rize fırınları gibi,trabzon ekmeği ekşi olduğundan pek sevmem,guya neymiş sağlıklıymış,ne sağlığı ekmeğin özelliğini kaybediyor,karabuğday ekmeğine lafım yok.
Yer İmleri